O εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα TO BHMA, παρενέβη στην υπόθεση της δολοφονίας του 53χρόνου επιχειρηματία, που έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Ζάκυνθο.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών να εποπτεύει προσωπικά ο ίδιος όλες τις ανακριτικές πράξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του 53χρόνου επιχειρηματία.
Παράλληλα, ήδη έχουν γίνει όλες εκείνες οι αναγκαίες ενέργειες για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας του επιχειρηματία.
Στο μεταξύ στον αθηναϊκό τύπο ξεδιπλώνονται πλέον όλες οι λεπτομέρειες των μηνύσεων που είχε υποβάλει ο επιχειρηματίας τον τελευταίο καιρό και οι οποίες στρέφονται κατά συγκεκριμένων προσώπων και ομάδων.
Ακολουθήστε το Ermisnews.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από τη Ζάκυνθο, την Ελλάδα και τον κόσμο.