Aποκλεισμένα χωριά, κατολισθήσεις και πλημυρισμένες αυλές είναι το σκηνικό που επικρατεί νωρίς το πρωί σήμερα Δευτέρα.
Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε χθες το απόγευμα έως αργά το βράδυ, την Ζάκυνθο άφησε πολλές ζημιές κυρίως στο οδικό δίκτυο αλλά και σε αγροτοκαλλιέργειες.
Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή του Αλυκανά και στα γύρω χωριά όπου εκεί φαίνεται πως έπεσε πολύ μεγάλος όγκος νερού. Είναι πολλοί οι κάτοικοι που δεν μπορούν να φύγουν απο τα σπίτια τους, αποκλεισμένοι από τους πλημμυρισμένους αγρούς.
Αντίθετα και παρά τους φόβους, η περιοχή που επλήγη το καλοκαίρι από τις πυρκαγιές, της Λιαθκιάς και του Αγαλά δεν εμφάνισε σοβαρά προβλήματα τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα.
Zάκυνθος 29/9/2025. Ωρα 07.15