Γνώμες

O κ. Αβράμης ή πως το άσπρο γίνεται μαύρο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και να υπερασπιστούμε μια δουλειά που κάνουμε με μεγάλο κόπο και αντιξοότητες προκειμένου να υπηρετήσουμε τις αρχές της αντικειμενικότητας και αμεροληψίας που πρέπει να  καθοδηγούν κάθε επαγγελματία  δημοσιογράφο και φυσικά όχι αυτούς που εμφανίζονται από το πουθενά για να εξυπηρετήσουν συγκυρίες και σκοπιμότητες.

Είδαμε με πολύ μεγάλη έκπληξη μια ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Παναγιώτη Αβράμη στο facebook στην οποία διατύπωνε τη θέση του για την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής σε σχέση με το χριστουγεννιάτικο πάρκο και δε θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα, αν δεν έκανε λόγο για ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και δεν παρουσίαζε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του ΕΡΜΗ.

Σαν να λέει  λοιπόν, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η Εφημερίδα έλεγε ψέματα που παρουσίασε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ως ομόφωνη και ο ίδιος όφειλε να αποκαταστήσει την αλήθεια για να μην παρασύρεται ο κόσμος από τα δημοσιεύματα που βαφτίζουν το άσπρο μαύρο“.

Λυπόμαστε  πολύ αλλά εν προκειμένω το άσπρο μαύρο παρουσιάζεται από την ανάρτηση μια που η απόφαση ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ και δεν υπάρχει ούτε μια λέξη στο ρεπορτάζ που να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα βοηθούσε δε αν στα πρακτικά της απόφασης που αναρτήθηκε περιλαμβανόταν  και η  πρόταση περί ομόφωνης απόφασης που τεχνηέντως απουσιάζει

Όπως ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος ο κ. Αβράμης σε αποφάσεις συλλογικών οργάνων δεν λαμβάνονται υπόψη οι …πιθανές ψήφοι των απόντων συμβούλων, αλλά καταγράφονται μόνο οι παρόντες που εν προκειμένω ήταν μόνον ΥΠΕΡ!

Κατά τα άλλα επειδή από ότι καταλάβαμε στόχος του κ. Αβράμη ήταν να αποδείξει ότι δεν συμφωνεί με τα κερματοφόρα παιχνίδια στην πλατεία (και εδώ μαντέψτε), συμφωνούμε και εμείς

Η πιο ξεκάθαρη και υπεύθυνη θέση θα ήταν να παρευρίσκεται στην Οικονομική Επιτροπή για να εκφράσει τη διαφωνία του

Και επειδή από ότι μάθαμε η συνεδρίαση έγινε τηλεφωνικά, να σηκώσει το τηλέφωνο και να διαχωρίσει τη θέση του

Στο τέλος τέλος, ακόμη και αν δεν ήταν δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία υπάρχουν και τα αρμόδια διοικητικά αλλά και δικαστικά όργανα.

Σε κάθε περίπτωση και σε ότι μας αφορά δε θα δεχτούμε να αμφισβητούν τη δουλειά μας

Μαριλένα Παπαδάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *