‘Εφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ώρες ο Παναγιώτης Κολύρης, οικονομολόγος τ. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Γεωργίας και ένας από τους πιο σημαντικούς επιστήμονες και ανθρώπους των τελευταίων δεκαετιών στον τόπο μας.
΄Εντιμος και ανιδιοτελής τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή την οποία προσπάθησε να υπηρετήσει, υπό τις γνωστές δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο πεδίο της Τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο Παναγιώτης, σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και συνεχισε τις σπουδές του στην Αγγλία, στο Πανεπιστήμιο Brunel και στο London School of Economics.
Μετά την επιστροφή του, η καριέρα του ήταν αξιοσημείωτη, διετέλεσε Διευθυντής, Πρόεδρος, σε Οργανισμούς στην Ελλάδα, σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, στις Βρυξέλλες-στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπήρξε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Γεωργίας.
Από την Δ/νση και τους εργαζόμενους του ΕΡΜΗ, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.