Έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας απέκτησε το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα της Ζακύνθου. Πρόκειται για τον Ρίτσι Κιτόκο.
Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Ζακύνθου και πλέον θα φορά την κυανοκίτρινη φανέλα της ομάδας. Ο Κιτόκο μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου στον Βόρειo όμιλο της SL2. Είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ, με ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε δεκάδες ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο.
Ο 33χρονος μέσος από το Κονγκό με βελγικό διαβατήριο Ο Κιτόκο γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική π ρ α γ μ α τι κ ό τ η τ α , καθώς έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης κι Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Ισπανίας, κυρίως, όπως στις Αλμπαθέτε ,Γρανάδα, Τενερίφη, Τζιρόνα, Ρεάλ Χαέν, ενώ ανήκε στην ιταλική Ουντινέζε από το 2009 ως το 2016, από την οποία δινόταν δανεικός σε ισπανικές ομάδες.
Αγωνίστηκε επίσης, σε Μούρθια, Ρασίνγκ Σανταντέρ, ενώ είναι 20 φορές διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες του Βελγίου.