Με τη φράση «δεν έχουμε να πληρώσουμε» πολλοί εκπρόσωποι φορέων και πολίτες, δυναμώνοντας τον τόνο της φωνής τους, ζήτησαν πολιτική λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον ΕΝΦΙΑ και εξήγησαν με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους ότι η τσέπη τους έχει αδειάσει και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να επιβιώσουν…..
Μεταξύ αυτών που μίλησαν ήταν πολλοί μικροεπαγγελματίες που καθημερινά καλούνται να πληρώσουν φόρους ενώ την ίδια στιγμή στα μαγαζιά τους δεν μπαίνουν πελάτες γιατί πολύ απλά ο κόσμος δεν έχει άλλα χρήματα να διαθέσει.
«Η Ελλάδα πεθαίνει και μαζί της πεθαίνουμε κι εμείς. Να πέσει η κυβέρνηση και η επόμενη να καταλάβει ότι δεν αστειευόμαστε» είπε ο κ. Ζουπάνος από την Κίνηση Πολιτών ενώ ο κ. Στασινόπουλος από το Επιμελητήριο ζήτησε κατάργηση των νόμων γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν.
«Δεν μπορεί να πληρώσει κανένας και στόχος είναι η περιουσία μας. Θέλουν να μας κάνουν σύγχρονους δούλους» είπε ο κ. Καμπίτσης από τους βιοκαλλιεργητές ενώ ο κ. Βαρβαρίγος χαρακτήρισε εθνικούς προδότες αυτούς που μας κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες για την κατάντια στην οποία έφεραν το λαό.
Α.Ξ.
Αφήστε ένα σχόλιο
Αφήστε ένα σχόλιο