Πολύ όμορφες εικόνες είχαμε την ευκαιρία να αντικρύσουμε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μας επίσκεψης στην Πόλη μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας. Μια μικρή ομάδα μαθητών από το 1ο Δημοτικό Σχολείο έψαλε τα κάλαντα μαζί με τις δασκάλες σκορπώντας χαμόγελα στους περαστικούς.
Την ίδια στιγμή, στο χώρο μπροστά από το Διοικητήριο η ομάδα Zante Strays πραγματοποιούσε ένα εορταστικό παζάρι με πάγκους όπου μπορούσε κανείς να διαλέξει χειροποίητα δώρα, κατασκευές αλλά και αντικείμενα για τα αγαπημένα τετράποδα!
Αυτό όμως που διευκρίνισαν τα μέλη της ομάδας είναι πως στόχος τους δεν είναι τόσο τα έσοδα από το παζάρι, αλλά η διάδοση του σημαντικού μηνύματος, ότι η στείρωση είναι η μοναδική λύση στο πρόβλημα. Στον πάγκο τους είχαν φυλλάδια με τα οποία ενημέρωναν το
κοινό, πως μέσω του Συλλόγου υπάρχει η δυνατότητα στείρωσης στη μισή τιμή των ζώων είτε είναι δεσποζόμενα είτε αδέσποτα.