ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΜΗΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μια παρέμβαση που ελπίζουμε να βρει μιμητές είδαμε μπροστά από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και όπως μαθαίνουμε η πρωτοβουλία ανήκει στην ίδια τη διοίκηση της Αστυνομίας και όχι σε κάποιον άλλο θεσμικό παράγοντα, όπως το Λιμενικό Ταμείο ή η Αυτοδιοίκηση.
Στο πλάτωμα μπροστά από το κτήριο, στην πλευρά της παραλιακής, φυτεύτηκαν δεντράκια και συγκεκριμένα αροκάριες, ενώ στην ρίζα τους διακρίναμε και όμορφα λουλουδάκια.

Με τον τρόπο αυτό και η παραλιακή αποκτά μια όμορφη όψη, το λιγοστό πράσινο στην Πόλη αυξάνεται και το κυριότερο, αποτρέπονται όσοι …έξυπνοι εκμεταλλεύονταν το πλάτωμα για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους, αδιαφορώντας πως πρόκειται για εξόφθαλμη παράβαση μπροστά από την Αστυνομία!
Και όπως πολύ σωστά παρατήρησε και ένας συμπολίτης μας, μακάρι να βλέπαμε στα πεζοδρόμια να φυτεύονται δέντρα και όχι … τραπεζοκαθίσματα.