ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρουσίαση βιβλίου Ντένη Κόκλα με τίτλο «η Συνέχεια του Είναι» (Βίντεο)
05-12-2018 11:31:00

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00μ.μ στη «Λέσχη ο Ζάκυνθος» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου, του πρωτοεμφανιζόμενου και πολλά υποσχόμενου συγγραφέα Ντένη Κόκλα, με τίτλο «Η Συνέχεια του Είναι.»

Ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα για το βιβλίο αποκαλύπτοντας στο κοινό ότι ήταν ο πρώτος που το είχε διαβάσει και τον παρότρυνε να συνεχίσει καθώς πέρα από την εξαιρετική του γραφή ταύτισε ως ένα σημείο τον ήρωα του βιβλίου με την δική του ζωή.

Η Λετίτσια Μουστάκη δραματοποίησε δυο αποσπάσματα του βιβλίου και η Σάντρα Μαρούδα ερμήνευσε με αφηγηματικό τρόπο εικόνες και σκέψεις του συγγραφέα που εμπεριέχονται στο έργο.

Ο Στάθης Λογοθέτης μίλησε για τον συγγραφέα αναφερόμενος στην φιλική τους σχέση που κράτα από τα μαθητικά χρόνια, αποκαλύπτοντας προσωπικές πληροφορίες για τον Ντένη και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις προκλήσεις της ζωής.

Τελευταίος μίλησε ο συγγραφέας θέλοντας να δώσει τις ευχαριστίες του στο κοινό και τους συντελεστές της εκδήλωσης ενώ συγκίνηση προκάλεσε η αφιέρωση της βραδιάς στην μητέρα του που έχασε πρόσφατα και που όπως ανέφερε ήταν η ίδια η αιτία για τον τρόπο της γραφής του βιβλίου που ο κόσμος αγάπησε.

Χορηγοί της εκδήλωσης, η Ζante Medical Care και το βιβλιοπωλείο Πλ. Πλαίσιο.

Την μουσική επένδυση επιμελήθηκε ο Σταμάτης Φιλιακός στο σαξόφωνο και Στάθης Μπάστας στο πιάνο.

Εκεί ήταν και το Zante News Time και ο Ντένης Κόκλας μας μιλησε αποκλειστικά:

Κύριε Κόκλα θέλω να σας συγχαρώ για την επιτυχία της παρουσίασης του βιβλίου σας και να σας ευχηθώ να είναι καλοτάξιδο.

Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ήρθε να γνωρίσει το βιβλίο και εμένα προσωπικά.

Η αποψινή εκδήλωση είχε μεγάλη προσέλευση. Που νομίζεται ότι οφείλετε αυτό;

Η Ζάκυνθος όπως και όλα τα επτάνησσα ανέκαθεν είχαν να επιδείξουν ένα αξιόλογο πολιτισμό. Ο κόσμος αγαπά το καλό βιβλίο ακόμα και σήμερα που οι ρυθμοί της ζωής μας έχουν αλλοτριώσει το πνέυμα και με κάθε ευκαιρία το αποδεικνύουν έμπρακτα με την συμετοχή τους.

Υπάρχει κάποιος λόγος που επιλέξατε τους συγκεκριμένους ομιλητές;

Βεβάιος και υπάρχει. Ο καθένας ξεχωριστά έχει παίξει σημαντικό ρόλο όχι μόνο για την δημιουργία του έργου αλλά και προσωπικά. Είναι άνθρωποι που αμφότερα τρέφουμε αμοιβαία αισθήματα ο ένας για τον άλλον και έτσι είχαν την δυνατότητα να περάσουν στο κοινό το πνεύμα με το οποίο ο συγγραφέας έγραψε το βιβλίο.

Αφιερώσατε την βραδιά στη μητέρα σας…

Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για εκείνη, διότι είναι ο άνθρωπος που με έμαθε να αγαπώ, να αποδέχομαι , εν τέλει να συγχωρώ.

Της οφείλω όσα σήμερα είμαι και σκέφτομαι. Είμαι το δικό της δημιούργημα και αυτό ρέει στο μελάνι της γραφής μου.

Εκτός από την «Συνέχεια του … Είναι» να περιμένουμε…» συνέχεια» στο συγγραφικό σας έργο;

Οπωσδήποτε!!!! Για την ώρα υπάρχει και δεύτερο βιβλίο που βρίσκεται στην φάση της επιμέλειας με διαφορετική θεματολογία. Ελπίζω να έχω υγεία πάνω από όλα, έμπνευση και με την αγάπη του κόσμου θέλω να πιστεύω ότι ο συγγραφικός μου κύκλος θα έχει την συνέχεια που του αξίζει…..

Πηγή:zantenewtime.gr

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment