ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι εξελίξεις με τις δημοτικές εκλογές!
02-01-2019 11:57:26

Με τους φερόμενους ως υποψήφιους Δημάρχους να ξεπερνούν τους 10, πέραν εκείνων που θα ανακοινώσουν τα κόμματα, ο γρίφος των δημοτικών εκλογών συνεχίζει να ταλαιρωρείς πολλούς συμπολίτες μας και οι εξελίξεις να είναι ακόμα προσδιόριστες σε μεγάλο βαθμός.

Σύμφωνα με τις τελευταία πληροφορίες το κυβερνών κόμμα φέρεται να προσέγγισε και να πρότεινε υποψηφιότητα Δημάρχου στον κ. Λευτέρη Γιαννάτο, η απάντηση του οποίου θα δοθεί μετά τις γιορτές. Είχαν προηγηθεί βολιδοσκοπήσεις στον κ. Ν. Αρετάκη και σε ορισμένους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι όμως αρνήθηκαν.

Στη Ν.Δ. υπάρχει πληθώρα ενδιαφερομένων με πρώτη του σημερινού Δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά και ακολουθούν οι κ.κ. Νίκος Τσίπηρας, Διονύσης Γουάστωρ ενώ τελευταία υπάρχουν πληροφορίες ότι κινείται για τον σχηματισμό δημοτικού ψηφοδελτίου και ο κ. Διονύσης Γάσπαρος.

Ο συνδυασμός που συνεχίζει μεθοδικά την προετοιμασία του για τις εκλογές είναι του κ. Γιώργου Αρμένη που πρώτος άλλωστε το ανακοίνωσε.

Ο κ. Τάσος Μαρίνος που εμφανίζει αξιοσημείωτη κινητικόττητα με σωματεία και συγκροτημένες ομάδες προτιμά το δρόμο του ανεξάρτητου προσδοκώντας να περάσει στο β΄γύρο της αναμέτρησης. Η πρόταση στον κ. Γιάννη Αγαλιανό από παλιούς συνεργάτες του ενώ στην αρχή προκάλεσε έναν ενθουσιασμό στη συνέχεια δεν έγινε αποδεκτή από τον ίδιο.

Ο κ. Αντώνης Αντίοχος κινείται και αυτός παρασκηνιακά εκτιμώντας ότι θα αποτελεσει μέρος ενός ανεξάρτητου και μη κομματικού ψηφοδελτίου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο ίδιος υπήρξε φανατικός θιασώτης της πρότασης για τον Νικήτα Αρετάκη.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment