''Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ''
Ο Νικήτας Αρετάκης στον Ε- για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για το Δήμο
22-12-2018 12:01:54

Για την πιθανή του υποψηφιότητα στο Δήμο Ζακύνθου μίλησε ο συμπατριώτης μας Νικήτας Αρετάκης στον -Ε- τονίζοντας πως οι επαφές με πρόσωπα που θεωρεί αξιόλογα στη Ζάκυνθο συνεχίζονται, και μόλις ολοκληρωθούν θα είναι σε θέση να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Αυτό που ήθελε να τονίσει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του -Ε-, είναι πως ο ίδιος δεν είχε καμία επιδίωξη να εμπλακεί, πριν τον προσεγγίσουν και επανέλαβε πως η προσέγγιση έγινε και από κομματικά στελέχη, παρά τις διαψεύσεις που ακολούθησαν από το χώρο της ΝΟΔΕ!

«Δεν είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσω το Δήμο, αλλά είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσω να δημιουργήσω μια τάση που θα οδηγήσει στην εξυγίανση του Δήμου, γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα. Κατά τη γνώμη μου ήρθε η ώρα όλοι οι Ζακυνθινοί να αποφασίσουν πως θα αλλάξουν οι καταστάσεις που οδηγούν στην οπισθοδρόμηση του νησιού. Θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε και να συμβάλουμε και μέχρι στιγμής χαίρομαι που βλέπω ανταπόκριση» ανέφερε ο κ. Αρετάκης, σημειώνοντας πως η τελική του απόφαση για την υποψηφιότητα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα βρεθούν αξιόλογες προσωπικότητες για να εμπλακούν και κατά πόσο θα γίνει αποδεκτή μια τέτοια υποψηφιότητα.

«Εάν δεν πετύχω τον συνδυασμό που θέλω, δε θέλω να εμπλακώ» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο τον προσέγγισαν κομματικά στελέχη ή όχι, απάντησε πως με λύπη του διάβασε κάποια πράγματα που τον αφορούν και πως δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, αν και καταλαβαίνω με ποιο τρόπο ερμηνεύεται μια τέτοια συμπεριφορά. Όσα έχω ανακοινώσει είναι αλήθεια ως προς τα δύο κόμματα και ήταν εις γνώση των τοπικών στελεχών. Αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα έγραψα και είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί η ειλικρίνεια μου» ανέφερε, συμπληρώνοντας πως δεν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί με το Δήμο.

«Δεν έχω κανενός είδους σκοπιμότητα οικονομική ούτε κοινωνικής αναγνώρισης. Έχω ήδη μια αναγνώριση αλλά και διάθεση να προσφέρω από τα δικά μου χρήματα. Αυτή η πρόταση δεν ξεκίνησε από μένα και θέλω να το ξεκαθαρίσω» υπογράμμισε.

Τέλος, υποστήριξε πως τα κυριότερα προβλήματα του νησιού μας αφορούν τις υποδομές, παραθέτοντας το ζήτημα των απορριμμάτων, των δρόμων, των αποχετευτικών δικτύων κ.α.

Μ.Π.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment