Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ''ΠΑΛΑΤΙΝΟ''
Ρόδη Κράτσα: Συσσωρευμένα τα προβλήματα στα Ιόνια Νησιά! (Φώτο+Βίντεο)
19-12-2018 12:27:00

Σε συγκέντρωση φίλων και κομματικών στελεχών σε αίθουσα του ξενοδοχείου Παλατίνο μίλησε χθες το βράδυ η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα η οποία αναφέρθηκε στην προετοιμασία του εκλογικού αγώνα και στη σύνταξη του προγράμματος θέσεων του
συνδυασμού του οποίου ηγείται.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση η κ. Κράτσα είπε ότι στην περιοχή μας λείπει ένα στρατηγικό σχέδιο και επεσήμανε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οργάνωση της ΝΔ στη Ζάκυνθο γι α τη συγκέντρωση που διοργάνωσε και έτσι μου δίνουν την ευκαιρία να επικοινωνήσω με στελέχη μας, με τα οποία μοιραζόμαστε κοινές ιδέες, αξίες και αγώνες στην πολιτική ζωή του τόπου, στην αυτοδιοίκηση, στον επιστημονικό και κοινωνικό τομέα. Όλοι μαζί απευθύνουμε ένα μήνυμα ενότητας για την κρίσιμη πολιτική μάχη των περιφερειακών εκλογών κι ένα μήνυμα της ανοιχτής κοινωνίας για να μπορέσουμε μαζί με τους συμπολίτες μας να χτίσουμε ένα σχέδιο και να έχουμε τη δύναμη να το υλοποιήσουμε αύριο, ένα σχέδιο για τα Ιόνια νησιά και για τον τόπο μας, τη Ζάκυνθο».

Για την κατάσταση πο υ επικρατεί στην Περιφέρειά μας και για το ρόλο του Περιφερει άρχη η κ. Κράτσα ανέφερε: «Τα προβλήματα είναι συσσωρευμένα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τις δυνατότητες αντιμετώπισής τους και παράλληλα θα θέσουμε τις βάσεις για μια ανάπτυξη με στρατηγικό σχέδιο που θα δίνει τη δυνατότητα για αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων κάθε νησιού αλλά και της ευρύτερης περι οχής των Ιονίων, καθώς και της προνο μιούχου γεωγραφικής θέση στην οποία βρισκόμαστε. Είμαστε σίγουροι ότι θα συστρατευτούν οι συμπολίτες μας σε αυτό το σχέδιο και το όραμα. Θα εμπνεύσουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα γιατί πρέπει να δώσουμε στην περιοχή μας (και στη Ζάκυνθο που βρισκόμαστε) τη χαμένη περηφάνια και τις δυνατότητες για μια δυναμική θέση στο σύγχρονο κόσμο».

Ασκώντας κριτικ ή στη σημερινή περιφερειακή αρχή και παρουσιάζοντας εν συν τομία το πλά νο της η υποψήφια Περιφερεάρχης ανέφερε:

«Το στρατηγικό όραμα έλειψε από τις προηγο ύμε νες διοικήσεις της Περιφέρειάς μας. Αυτό το έχουμε ανάγκη και ο στόχος μας θα είναι η ενδυνάμωση της Περιφέρειάς μας. Ο Περιφερειάρχης θα εί ναι παντού, στην καθημερινότητα, στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες και θα δίνει τη μάχη για τις καλύτερες προοπτικές της Περιφέρειάς μας. ‘Εχω περι οδεύσει σε όλα τα Ιόνια νησιά και εισπράττω το μήνυμα για έναν άνθρωπο που μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής και να συνομιλήσει σε κεντρικό επίπεδο με την κυβέρνηση. Τα προβλήματα είναι συσσωρευμένα από την Κέρκυρα ως τη Ζάκυνθο, τα μικρά και τα μεγάλα νησιά και ήλθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Η Κέρκυρα έχει μεγάλο ποσοστό εκλογικού σώματος και τη μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη νίκη την εισπράττω από την Κέρκυρα. Εκεί έκανα μια δυναμική προεκλογική εκστρατεία την οποία ζητούν οι Κερκυραίοι».

Τέλος ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την υποψηφιότητα του κ. Σπύρου Σπύρου με τον οποίο βρίσκονται κάτω από την ίδια πολιτική στέγη ανέφερε: «Όσο για τον κ. Σπύρου λυπάμαι πολύ που σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές και στο σταυροδρόμι για την ανάπτυξη που βρίσκεται η χώρα μας και τα Ιόνια, δεν συστρατευόμαστε για να δώσουμε τη μάχη μαζί. Είναι κρίμα για έναν άνθρωπο που ήταν Βουλευτής και Περιφερειάρχης να εγκλωβίζεται σε μία περιφερειακή υποψηφιότητα».

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (πηγή βίντεο:zantenewstime.gr)

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment