ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρόεδρος ΝΟΔΕ: «Καμία συζήτηση προς το παρόν στη ΝΟΔΕ για τον υποψήφιο Δήμαρχο»
06-12-2018 12:36:00

Διευκρινίσεις για την στήριξη υποψηφίων για το Δήμο Ζακύνθου θέλησε να δώσει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Διονύσης Καρδιανός και μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του –Ε- ξεκαθάρισε πως το θέμα των υποψηφιοτήτων σε επίπεδο Δήμου, ακόμη δεν έχει τεθεί από τα κεντρικά του κόμματος και σίγουρα δεν έχει απασχολήσει καμία από τις συνεδριάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής.

«Γίνεται συζήτηση και πολλοί υποψήφιοι παρουσιάζονται ως υποψήφιοι με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να κάνω κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις. Η ΝΟΔΕ μέχρι και σήμερα, δεν έχει ενημέρωση κεντρικά για κανέναν από τους ενδιαφερόμενους. Ο κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να λέει ότι νομίζει, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να εμπλέκει την τοπική οργάνωση, από την στιγμή μάλιστα που από τα γραφεία του κόμματος, δεν έχει περάσει κανείς!» τόνισε ο κ. Καρδιανός συμπληρώνοντας πως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καν συνεδρίαση της ΝΟΔΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Τα θέματα αυτά τα διαχειρίζεται το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο, είτε ο Γενικός Γραμματέας κ. Αυγενάκης, είτε ο υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση Ν. Κακλαμάνης» τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ συμπληρώνοντας πως δεν έχει ζητηθεί από τη ΝΟΔΕ να στείλει τις προτάσεις ή τις επιλογές της.

Τέλος, αναφερόμενος ειδικά στον σημερινό Δήμαρχο Π. Κολοκοτσά ο οποίος εξελέγη με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε πως με τον σημερινό Δήμαρχο έχει τις καλύτερες σχέσεις.

«Εμένα το κόμμα δεν μου έχει δώσει καμία ενημέρωση και ούτε μπορώ να πω στον Δήμαρχο με δική μου πρωτοβουλία πως έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Έπειτα μην σας διαφεύγει πως ο Πρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει πως στους Δήμους δε θα δοθεί επίσημο χρίσμα» ανέφερε, σημειώνοντας όμως πως οι …ρίζες του υποψηφίου θα είναι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment