ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Επανεκίννηση Τώρα»: Ημερίδα ενημέρωσης «Έξυπνη πόλη» (Βίντεο-Ολόκληρη Μετάδοση)
19-11-2018 08:41:57

Με μια ημερίδα με θέμα “Εξυπνη πόλη” και πως θα μπορούσε να γίνει έτσι, η Ζάκυνθος, ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις της η πρωτοβουλία νέων ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ που φιλοδοξεί να διαδραματίσει ένα ενεργό και συγκεκριμένο ρόλο στα δημοτικά πράγματα του τόπου μας.

Με πρόσκληση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και με σαφή στόχο να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για το πως θα μπορούσαν να επιλυθούν πολλά προβλήματα της καθημερινότητας μέσα από τη χρήση των νέων τεχνολογιών οι νέοι της Κίνηση κατέθεσαν την πρόθεσή τους να παρέμβουν αποφασιστικά στις εξελίξεις και να αλλάξουν την καθημερινότητα γύρω μας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μεταδόθηκε βιντεοσκοπημένος χαιρετισμός από το Δήμαρχο Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου και προβλήθηκε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν οι οργανωτές της κίνησης με τίτλο “Ζάκυνθος ένας μολυσμένος παράδεισος” μέσα από το οποίο αποτυπωνόταν η απαράδεκτη κατάσταση με τη ρύπανση του περιβάλλοντος και την απουσία οργανωμένων παρεμβάσεων από την αυτοδιοίκηση και το κράτος, ώστε να αποτρέπονται θλιβερά φαινόμενα σαν αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια στο νησί μας.

Στην εκδήλωση μίλησαν ως προσκεκλημένοι ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συνετός, ο Δρ. Πληροφορικής Τζανέτος Πομώνης, ο περιβαλλοντολόγος Ν. Ζαράνης και εκ μέρους της κίνησης ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ο κ. Νίκος Καλαμαράς και πολλοί άλλοι.

Πηγή βίντεο: zantenewstime.gr


26 days ago

Μανώλης Δαμίγος

26 days ago
Συγχαρητήρια στην ομάδα τής "Επανεκκίνησης Τώρα". Εντυπωσιακοί όλοι οι ομιλητές. Παρουσιάστηκαν από τούς εκπροσώπους τής "Επανεκκίνησς Τώρα" Σκοποί, Προγραμματισμός υλοποίησης, Κοστολόγηση, Προτεραιοποίηση δράσεων. Θα ενισχύσω όσα έλεγε ο κ. Πομώνης προσθέτωντας οτι τα κόστη που ανάφερε, για τις διάφορες δράσεις τής Έξυπνης Πόλης, στη πράξη θα εμφανιστούν μικρότερα καθώς θα εξοικονομούνται χρήματα λόγω τής αμεσότητας και τής αποτελεσματικότητας τής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και τού Ίντερνετ τών Πραγμάτων (ΙοΤ - Internet of Things) (το κόστος τής έξυπνης πόλης στην ουσία δεν είναι κόστος διότι εξοικονομούνται χρήματα λόγω τής αμεσότητας και αποτελεσματικότητας τής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Αναφορά τών γνωστών στοιχείων και τών αβέβαιων στοιχείων.
Προσθέτω επίσης οτι εκτός από τις πηγές χρηματοδότησης που αναφέρθηκαν υπαρχουν και οι χρηματοφοτησεις από τις τράπεχες BERD και EIB καθώς και από την ΕΕ απευθείας εφόσον γίνει η κατάλληλη αίτηση με πλήρες επιχειρηματικο και επιχειρησιακό σχεδιο
Για την συλλογή, διαλογή στη πηγή. αποκομιδή, τελική διαλογή, ανάκτηση, κομποστοποίηση,...

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment