ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΑ
Φρουρός παραλίγο να πυροβολήσει την βασίλισσα Ελισάβετ
05-01-2017 11:56:08

Σε μία αποκάλυψη που πρόκειται να συζητηθεί προχωρούν οι Times του Λονδίνου, που αναφέρουν σε δημοσίευμά τους ότι πριν από κάποια χρόνια, φρουρός στο παλάτι του Μπάκιγχαμ παραλίγο να πυροβολήσει την βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς την πέρασε για εισβολέα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Ελισάβετ είχε αϋπνίες και βγήκε στους κήπους του παλατιού προκειμένου να πάρει αέρα και να κάνει μία βόλτα. Ο φρουρός, που δεν μπορούσε να δει καλά μέσα στο σκοτάδι, είδε μια φιγούρα να περπατάει και λίγο έλειψε να πυροβολήσει προς το μέρος της.

«Ποιος είναι εκεί;» φώναξε και αμέσως μετά, αφού διέκρινε ότι πρόκειται για τη βασίλισσα, της ζήτησε συγγνώμη. Τότε, η Ελισάβετ φέρεται να του απάντησε, σύμφωνα με τους Times, «Την επόμενη φορά θα ειδοποιήσω ώστε να μη χρειαστεί να με πυροβολήσεις».

Χθες, μετά από απουσία 15 ημερών από τα καθήκοντά της λόγω ενός κρυολογήματος που την καθήλωσε στο κρεβάτι, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε στα καθήκοντά της.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό της, η 90χρονη βασίλισσα παρέστη σε ιδιωτική τελετή στο Σάντριγχαμ, κατά την οποία απένειμε τον τίτλο τιμής του Υπολοχαγού του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος στον Ρέιμοντ Γουίοτον, μέλος του προσωπικού της. Ωστόσο, δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη τελετή.

Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της 90χρονης Ελισάβετ έχουν οργιάσει εξαιτίας της απουσίας της από δημόσιες εμφανίσεις, κατά τις λειτουργίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με το παλάτι να εμμένει ότι η βασίλισσα αναρρώνει από το βαρύ κρυολόγημα.

Πηγή:ethnos.gr


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment