ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ
Ο Καμμένος πέταξε με Φάντομ
07-04-2016 11:46:53

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «συμμετείχε σε πτήση» με μαχητικό F-4E - Το απρόοπτο με το μαχητικό στο οποίο επρόκειτο να μπει ο αρχηγός ΓΕΑ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας και της παρουσίας του στην έναρξη της Πολυεθνικής Αεροπορικής Διακλαδικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2016», συμμετείχε σε πτήση με μαχητικό αεροσκάφος «F-4E Phantom», όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος πραγματοποίησε πτήση ναυτιλίας, μεσαίου και χαμηλού ύψους, από τη Ζάκυνθο έως την Κέρκυρα και πίσω στην Ανδραβίδα.

Ο συνολικός χρόνος πτήσης του υπουργού ήταν 63 λεπτά, καθώς το Φάντομ απογειώθηκε στις 16:17 και προσγειώθηκε στις 17:20.

Μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας επρόκειτο να πετάξει, ως συγκυβερνήτης, με δεύτερο Φάντομ, και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης, ωστόσο η δική του πτήση ματαιώθηκε, λόγω μηχανικής βλάβης.

Πηγή:protothema.gr


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment