ΣΤΟ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΑΠΟ 19-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Στη Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού “ΒΟΟΤ 2019” στη Γερμανία ο Δήμος
11-01-2019 08:45:00

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος καλεί για συμμετοχή επαγγελματιών τουρισμού στην Εξειδικευμένη Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού «ΒΟΟΤ 2019» από τις 19 έως και τις 27 Ιανουαρίου του έτους 2019, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Στην εν λόγω έκθεση παίρνει μέρος η αυτοδιοίκηση και την οργάνωση έχει αναλάβει η ΠΕΔΙΝ

Στα πλαίσια διεξαγωγής των Διεθνών Εκθέσεων Τουρισμού στο 2019, και σύμφωνα με εισήγηση του Δημάρχου Ζακύνθου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΙΝ, διοργανώνεται για πρώτη φορά περίπτερο προβολής των Ιονίων Νήσων και της Ζακύνθου, με θέμα τον Θαλάσσιο τουρισμό.

Συγκεκριμένα η ΠΕΔΙΝ διοργανώνει και συμμετέχει στην Εξειδικευμένη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΒΟΟΤ 2019», που πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 27 Ιανουαρίου του 2019, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η ανωτέρω έκθεση, είναι μια από τις σημαντικότερες Τουριστικές Διεθνείς Εκθέσεις, που αφορά τον θαλάσσιο και καταδυτικό τουρισμό, την ιστιοπλοΐα, τα θαλάσσια σπόρ, το surfing κλπ.

Η έκθεση αυτή, συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον και πρόκειται να συμμετέχουν σημαντικοί τουριστικοί φορείς, επιχειρήσεις και πλήθος επισκεπτών.

https://www.boat-duesseldorf.com/cgi-bin/md_boot/lib/pub/tt.cgi/Activities_to_join_in_at_boot_2019.html?oid=42516&lang=2&ticket=g_u_e_s_t

Σύμφωνα με έγγραφο της ΠΕΔΙΝ, στο περίπτερο θα υπάρχει υποστήριξη από το Γραφείο του ΕΟΤ Γερμανίας, ενώ θα συμμετέχει και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω, προσκαλούνται οι επαγγελματίες τουρισμού που επιθυμούν, όπως παρευρεθούν στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Ντίσελντορφ, προβάλλοντας για το νησί μας το εξειδικευμένο τουριστικό προϊόν τους, στην αγορά της Γερμανίας, είτε με την παρουσία τους, είτε με την διάθεση ενημερωτικού υλικού.

Για όσους επιθυμούν να αποστείλουν ενημερωτικό υλικό, μπορούν να το αποστείλουν στην ακόλουθη διεύθυνση:

HALL 13, STAND No:13D63 Griechiche Zentrale fur Fremdenverkehr, Am Staad (Tor 1), D-40474 Duseldorf Germany

Στο πακέτο θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του εκθέτη που είναι IONIAN ISLANDS- Υπεύθυνος περιπτέρου, κ. Ανδρέας Ζαπάντης τηλέφωνο 6981035810-26710-26322/29053

H τελευταία ημερομηνία αποστολής υλικού για την Έκθεση είναι η 10 Ιανουαρίου του έτους 2019, ενώ η παράδοση του υλικού στο περίπτερο, μπορεί γίνει την 18η Ιανουαρίου ή και 19η Ιανουαρίου ημερομηνία, έναρξης της Έκθεσης.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment