ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Με την εξέταση μαρτύρων συνεχίστηκε η δίκη για τη ληστεία εις βάρος του Ν. Αρετάκη
09-01-2019 08:39:00

Με την εξέταση τριών ακόμη μαρτύρων συνεχίστηκε χθες  στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών η δίκη για την ληστεία εις βάρος του συμπατριώτη μας Νικήτα Αρετάκη. Το συμβάν θυμίζουμε για ακόμη μια φορά πως  είχε σημειωθεί στην Πόλη της Ζακύνθου τον Απρίλιο του 2016 και είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στην τοπική κοινωνία καθώς λεία ήταν το ποσό των 550.000 ευρώ.

Κατηγορούμενοι είναι δύο άτομα, ένας 30χρονος αλλοδαπός που αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής σε βαθμό κακουργήματος και της απλής σωματικής βλάβης, και δεύτερος κατηγορούμενος είναι αξιωματικός της ΕΛΑΣ που υπηρετούσε στη Ζάκυνθο και κατηγορείται ότι ήταν ηθικός αυτουργός στην ενέργεια του πρώτου και έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα. Και οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

Η δίκη ξεκίνησε τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη με την κατάθεση του ίδιου του θύματος, που δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και εξετάστηκε πρώτος από μια μακρά λίστα μαρτύρων ενώ όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα χρειαστεί αρκετό διάστημα μέχρι να οδηγήσει τους δικαστές στην έκδοση απόφασης, λόγω του μεγάλου αριθμού των μαρτύρων που θα καταθέσουν.

Συνολικά για την υπόθεση θα εξεταστούν 39 μάρτυρες ενώ η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Δεκεμβρίου.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Ιανουαρίου.

Μ.Π.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment