ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει αύριο για τον προϋπολογισμό
06-12-2018 08:44:13

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση την προσεχή Παρασκευή στις 7.30 το βράδυ για να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2019.

Την ίδια ημέρα και μία ώρα αργότερα θα γίνει κι άλλη συνεδρίαση για συζήτηση σειράς θεμάτων όπως τα δάνεια του Δήμου, η Έγκριση του Προγράμματος Προβολής Marketing Plan για την περίοδο 2019-2022 & συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου στο έτος 2019, η συμμετοχή σε δίκτυο ερευνητικού προγράμματος για την ανάπτυξη καθαρής ενέργειας στα Ευρωπαϊκά νησιά κλπ.

Επίσης θα έχουμε έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ζακύνθου στην Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (Δάφνη) και έγκριση για Διεξαγωγή του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT 2020 στο νησί της Ζακύνθου σε συνεργασία με Πανεπιστήμια Εξωτερικού-Εσωτερικού & Διεξαγωγή Επιστημονικής Ημερίδας με πρωτογενή έρευνα επισκεπτών στο νησί μας.

Η δεύτερη συνεδρίαση θα αρχίσει στις 9 το βράδυ αφού πρώτα θα έχει γίνει η συζήτηση και η ψήφιση του προϋπολογισμού του 2019.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment