ΙΟΝΙΟ
Levante Ferries : “Ούτε ένας αποκλεισμένος νησιώτης στο Ιόνιο “- Ξεκινά η γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη»
09-01-2019 11:30:44

Ξεκινά δρομολόγια η γραμμή Πάτρα - Σάμη - Ιθάκη από την Levante Ferries, καθώς ήταν η μοναδική εταιρεία που συμμετείχε στον διαγωνισμό του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής .

Η εταιρεία θα δρομολογήσει στη γραμμή το νέο της απόκτημα, δηλαδή το πλοίο ''Ανδρέας Κάλβος''.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την ίδρυσή της, η Levante Ferries έθεσε ως στόχο την παροχή των πλέον ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών σε κάθε νησί της θαλάσσιας περιοχής όπου δραστηριοποιείται.

Σήμερα, αναλογιζόμενη την ευθύνη της για καθολική εξυπηρέτηση των νησιών και αφουγκραζόμενη το διακαή πόθο Κεφαλλήνων και Ιθακησίων, η Levante Ferries ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Πολιτείας και αποτέλεσε τη μοναδική εταιρεία που συμμετείχε στο διαγωνισμό του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για τη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, με καθημερινά δρομολόγια. Υπενθυμίζεται, πως και στο παρελθόν η Levante Ferries είχε εξυπηρετήσει με δική της πρωτοβουλία την παραπάνω ακτοπλοϊκή γραμμή, κάτι που δε συνεχίστηκε λόγω εξωγενών παραγόντων.

Η εταιρεία σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, σχεδιάζει η έναρξη των δρομολογίων να γίνει εντός του Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πολύ νωρίτερα από την τυπική κατακύρωση του διαγωνισμού, ώστε η εξυπηρέτηση της Κεφαλονιάς και από το λιμάνι της Σάμης να ξεκινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να τερματισθεί η αίσθηση αποκλεισμού των κατοίκων της Ιθάκης.

Στη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη η Levante Ferries θα δρομολογήσει το νέο απόκτημα του στόλου της, το κοσμαγάπητο ΕΓ/ΟΓ «Ανδρέας Κάλβος»,ένα πλοίο δοκιμασμένο στις θάλασσες του Ιονίου και ειδικά στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Στο «Ανδρέας Κάλβος», αυτή την περίοδο πραγματοποιείται μια τεράστια επένδυση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με την επισκευή και συντήρηση του μηχανολογικού του εξοπλισμού, ώστε το εκσυγχρονισμένο και φυσικά ασφαλές πλοίο να τεθεί άμεσα στην εξυπηρέτηση της γραμμής. Η επένδυση θα συνεχισθεί διακριτικά και στο επόμενο διάστημα, με πλήρη ανακαίνιση σε όλους τους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους, επιφυλάσσοντας ευχάριστες εκπλήξεις για τους επιβάτες του πλοίου, ώστε αυτό να φτάσει τα υψηλά επίπεδα ποιότητας, άνεσης και πολυτέλειας του στόλου της εταιρείας .

Η Levante Ferries, είναι γέννημα θρέμμα του Ιονίου, κάνει πράξεις τις υποσχέσεις της, επενδύει στα σύγχρονα πλοία της, ενισχύει το στόλο της, επεκτείνει τα δρομολόγιά της, προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες, αφουγκράζεται και σέβεται τον επιβάτη.

Μαζί θα χαράζουμε πορείες στο Ιόνιο, θα προχωράμε μπροστά και θα μοιραζόμαστε την αισιοδοξία, την αγάπη και τους στόχους μας για το μέλλον των νησιών μας


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment