ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Δικαστική διαμάχη μεταξύ ΑΝΕΖ και Kefallonian Lines
14-12-2018 11:30:52

Μια σημαντική παράμετρος που αφορά τα νέα δεδομένα στην ακτοπλοϊκές γραμμές του Ιονίου που δημιουργήθηκαν μετά την αγοραπωλησία του «Νήσος Κεφαλονιά» είναι αυτή που αφορά την ζακυνθινή ναυτιλιακή εταιρεία λαϊκής βάσης ΑΝΕΖ και το πλοίο «Ζάκυνθος Ι» που παραχωρήθηκε στην εταιρεία Kefallonian Lines.

Όπως είναι γνωστό το πλοίο βρίσκεται εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ακινητοποιημένο, μετά από βλάβη που προκλήθηκε και όπως φαίνεται η αποκατάσταση του πλοίου αποτελεί σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ της ΑΝΕΖ και της Κεφαλλονίτικης Εταιρείας.

Τις αντιπαραθέσεις αυτές καλούνται να ξεκαθαρίσουν τα δικαστήρια και οι ημέρες που ακολουθούν θα φέρουν εξελίξεις: Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, το Πρωτοδικείο Πειραιά με απόφασή του στο πλαίσιο διαδικασίας εξέτασης ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας ΑΝΕΖ κατά της Kefallonian Lines, εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει την νομική μεταβολή του πλοίου «Νήσος Κεφαλονιά».

Η αίτηση κατατέθηκε στο πλαίσιο δικαστικής διεκδίκησης για την είσπραξη απαιτήσεων της ΑΝΕΖ από την kefalonian Lines, καθώς υπάρχει εγγυητική επιστολή ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Αυτό που αναμένεται είναι η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ζακυνθινή εταιρεία και η ημερομηνία της εκδίκασης.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment