ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΝΕΤΟΣ
Η παρουσία των νέων στις εκλογές! 20-11-2018 12:26:30

Είναι ζωηρό το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και είναι συνάμα θετικό ότι πολύ πριν την διεξαγωγή τους αναπτύσσεται άτυπα ένας ενδιαφέρων διάλογος για το πως θα αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν εδώ και δεκαετίες.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες πολλοί νέοι αποφασίζουν να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για το πως θα κάνουμε πράξη τις εξελίξεις στο χώρο των νέων τεχνολογιών που αποτελούν σήμερα το καλύτερο εργαλείο για να ξεφύγει ο τόπος από τις γνωστές παθογένειες του παρελθόντος.

Η ευκαιρία είναι μεγάλη εάν και εφόσον οι παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις συλλάβουν το νόημα των παρεμβάσεων και αξιοποιήσουν με τον κατάλληλο τρόπο την συμμετοχή των νέων στα κοινά.

Κακά τα ψέματα το ξέρουμε όλοι και όποιος κάνει πως το αγνοεί μάλλον εθελοτυφεί. Η κοινωνία διψά για νέες ιδέες και νέα πρόσωπα και αγκαλιάζει με εμφαντικό τρόπο τις νέες πρωτοβουλίες. Εάν δεν υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην αυτοδιοίκηση και εάν δεν μπεί νέο αίμα στα πολιτικά πράγματα η γήρανση του πολιτικού μας συστήματος θα είναι ταυτόσημη με τη γήρανση του πληθυσμού και αυτό μόνο ζημιά θα φέρει στον τόπο μας. Ας δώσουν λοιπόν όλοι τα χέρια σε ένα ζωντανό διάλογο για το πως θα ξεπεράσουμε τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας και ας αφήσουν πίσω τους τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας