Κοινωνία

Στο μικροσκόπιο ο προγραμματισμός της ΔΕΥΑΖ για το ’19

Πριν από λίγες ημέρες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΥΑΖ και το ενδιαφέρον των ζακυνθινών εστιάζεται τώρα στις δράσεις και τον προγραμματισμό της δημοτικής επιχείρησης για το 2019, καθώς η επόμενη τουριστική σεζόν δεν είναι μακριά.

Το ύψος του προϋπο λογισμού είναι 10,8 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με όσα είπε ο εισηγητής και διευθυντής…

περισσότερα...

15-12-2018 12:54:00


Στα χαρακώματα ο Δήμος με τον ενοικιαστή της «Δημοτικής ακτής»

Σε μάκρος θα τραβήξει η διαφωνία μεταξύ του Δήμου και του ενοικιαστή του εστιατορίου της Δημοτικής Ακτής αφού τώρα η διαδικασία πηγαίνει σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Στη προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου αποφασίστηκε ο ορισμός δικηγόρου που θα αναλάβει να εκπροσωπήσει το Δήμο στο Εφετείο. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι…

περισσότερα...

15-12-2018 12:46:42


Ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Δ. Πέττας για τη βεβαίωση των οφειλών

Απαντήσεις στο ζήτημα της βεβαίωσης των οφειλών που έχουν μέλη του Επιμελητηρίου από το 2008 προς το φορέα, θέλησε να δώσει ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Δημήτρης Πέττας μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε-, με αφορμή και τις επισημάνσεις που έγιναν πρόσφατα για το θέμα από τον Β΄ Αντιπρόεδρο του Φορέα Μαρίνο Στουφή.

Ο…

περισσότερα...

15-12-2018 12:17:00


Καθυστερεί η εφαρμογή της e-πολεοδομία στο νομό μας!

Αν και έχει αναγγελθεί επισήμως με πολλούς τρόπους στο νομό μας δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή και αυτός είναι ένας από τους λόγους αντιδράσεων από την πλευρά των πολιτικών μηχανικών.

Η e- πολεοδομία θα τεθεί σε υποχρεωτική λειτουργία από την 1η Ιανουαρίου του 2019 και ήδη οι αρμόδιοι υπάλληλοι πρέπει να εκπαιδεύονται για να μπορέσουν να φέρουν…

περισσότερα...

15-12-2018 11:50:30


Δ. Βερτζάγιας: Το πλοίο πρέπει να επιστρέψει σε πλήρη λειτουργία στο λιμάνι της Ζακύνθου

Στην προσφυγή της ΑΝΕΖ στη Δικαιοσύνη για την αγοραπωλησία του πλοίου “Νήσος Κεφαλονιά” αναφέρθηκε μιλώντας προχθές στο ραδιόφωνο του –Ε- ο εκπρόσωπος της διοίκησης της εταιρείας Δ. Βερτζάγιας σημειώνοντας πως μοναδικό μέλημα της ΑΝΕΖ είναι να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες εγγυήσεις για το πλοίο “Ζάκυνθος Ι”, το…

περισσότερα...

14-12-2018 13:11:40


Πέρασε ένας ακόμα χρόνος χωρίς να παραδοθεί το Ειδικό Σχολείο (Βίντεο)

Τα χρονοδιαγράμματα για την παράδοση του νέου κτηρίου για το Ειδικό Σχολείο στην Μπόχαλη έχουν ήδη ξεπεραστεί και ακόμη μια χρονιά μας αποχαιρετά χωρίς το έργο να έχει ολοκληρωθεί για να παραδοθεί σε λειτουργία.

Η ανησυχία της σχολικής κοινότητας είναι μεγάλη, ενώ την αγωνία τους για την εξέλιξη του έργου εξέφρασαν κατά την συνάντηση που…

περισσότερα...

14-12-2018 12:45:28


Αντιδράσεις για τη βεβαίωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Επιμελητήριο

Την βεβαίωση των οφειλών που έχουν μέλη του Επιμελητηρίου προς το Φορέα για το έτος 2008 αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο που συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη και ο Β΄ Αντιπρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού Νέο Επιμελητήριο Μαρίνος Στουφής, μίλησε στο ραδιόφωνο του -Ε- για τους λόγους που καταψήφισε την συγκεκριμένη πρόταση.

Όπως…

περισσότερα...

14-12-2018 12:17:24


Ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Ρουχίτσας για τα πολυσυζητημένα δάνεια του Δήμου

Με αφετηρία την συζήτηση που έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις πολυσυζητημένες δανειακές συμβάσεις με την Εμπορική και την Πειραιώς και τις ενέργειες που θα ακολουθήσει ο Δήμος, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Διονύσης Ρουχίτσας διατύπωσε μιλώντας στον –Ε- τις απόψεις του για αυτό το φλέγον θέμα.

Όπως…

περισσότερα...

14-12-2018 12:13:50


Δάνειο Δήμου: Ο έλεγχος πρέπει να γίνει από επιθεωρητές του Υπ. Οικονομικών

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στην αρχή της εβδομάδας ένα από τα θέματα που τέθηκαν αφορούσε το δάνειο που είχε λάβει κατά το παρελθόν ο Δήμος από την πρώην ΕΜΠΟΡΙΚΗ τράπεζα και αποφασίστηκε ότι πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος από το Υπουργείο οικονομικών.

Σύμφωνα Την ενημέρωση έκανε ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς

περισσότερα...

14-12-2018 11:51:12


Ο Α. Ζήβας μετά τις ανακοινώσεις στο Περιφερειακό για τα υδατοδρόμια

Με αφορμή τις ανακοινώσεις που έγιναν στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων την περασμένη Δευτέρα για την αδειοδότηση των υδατοδρομίων στα υπόλοιπα νησιά της Περιφέρειας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Άκης Ζήβας δήλωσε στον –Ε- πως αυτό που αναμένεται για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα…

περισσότερα...

14-12-2018 11:16:01


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας