ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ
Μηχανικό από το ΤΕΕ ζητά ο Δήμος για την Επιτροπή Παραλαβής της αποχέτευσης Καλαμακίου
09-11-2018 08:30:00

Τεχνική σύσκεψη έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημαρχείο για να συζητηθούν όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει με το προβληματικό έργο της αποχέτευσης του Καλαμακίου.

Τώρα που τελείωσε η τουριστική περίοδος είναι ευκαιρία να υλοποιηθούν όσα κατά καιρούς έχουν εξαγγελθεί αλλά δεν έχουν υλοποιηθεί. Οι εξαγγελίες έχουν γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή γιατί πρόκειται για έργο που έπρεπε να είχε δοθεί σε χρήση με πλήρη λειτουργία εδώ και 10 χρόνια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δήμαρχος μετά τη συνεδρίαση, στόχος είναι τώρα να πάρει τις αποφάσεις της η Επιτροπή Παραλαβής και να γίνουν οι διαδικασίες που προβλέπονται, αν δεν δεχτεί να παραλάβει το εν λόγω έργο.

Ο Δήμος έχει διαθέσιμο ένα χρηματικό ποσό για να κάνει επισκευές στο αποχετευτικό δίκτυο ενώ υπάρχει και η εγγυητική του εργολάβου, τα χρήματα της οποίας βρίσκονται στα ταμεία του Δήμου.

Υπενθυμίζεται πως το Δημοτικό Συμβούλιο Ζακυνθίων σε πρόσφατη συνεδρίασή του προχώρησε στον ορισμό της επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου «Αποχετευτικό Δίκτυο Δήμου Λαγανά – Αποχέτευση οικισμού Καλαμακίου –Τμηματική μελέτη».

Η Επιτροπή πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα και να εφαρμόσει το νόμο χωρίς άλλες περιστροφές και καθυστερήσεις.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment