ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Στην τελική ευθεία για τα έργα αποκατάστασης των δρόμων!
09-11-2018 08:44:09

Τα έργα οδοποιΐας τα οποία δημοπρατήθηκαν το τελευταίο διάστημα απασχόλησαν τη προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για να ανακοινωθούν οι προσφορές των ενδιαφερομένων.

Εκείνο που ενδιαφέρει την κοινή γνώμη είναι η γρήγορη επισκευή του οδικού δικτύου το οποίο έχει μεγάλες φθορές και οι παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν άμεσα για να αποφύγουμε ατυχήματα και οτιδήποτε άλλο στη διάρκεια του φετινού χειμώνα.

Για την επισκευή της οδού Φωσκόλου έδωσε την καλύτερη προσφορά ο εργολάβος Δ. Βαρβαρίγος ο οποίος προσέφερε έκπτωση πάνω από 29%.

Για έργα οδοποιΐας στη Δημοτική Ενότητα Αλυκών και στη Δημοτική Ενότητα Λαγανά η καλύτερη προσφορά δόθηκε από τον εργολάβο Β. Χαλβατζάρα και τώρα θα υπάρξει ένα χρονικό διάστημα αναμονής για το ενδεχόμενο των ενστάσεων.

Στη προχθεσινή συνεδρίαση εγκρίθηκε παρέμβαση για αντιπλημμυρικά στην Αγία Τριάδα και μίσθωση ενός μηχανήματος που θα διατεθεί στις Βολίμες για να απομακρυνθούν πέτρες και ογκόλιθοι που έπεσαν στο χωριό από τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment