ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20 χρόνια αδιέξοδο με την Αλ. Ρώμα...
08-11-2018 08:30:00

Θα πρέπει να πρόκειται για ένα ακόμα θλιβερό ρεκόρ της γραφειοκρατίας και της αδιαφορίας του δημόσιου τομέα να λύσει ένα σοβαρό πρόβλημα της πόλης της Ζακύνθου που ταλαιπωρεί όλους μας εδώ και δύο δεκαετίες περίπου.Η πεζοδρόμηση της Αλεξάνδρου Ρώμα όπως και η πλακόστρωση της περίφημης λεωφόρου Δημοκρατίας έγινε δίχως να τηρηθούν οι προϋποθέσεις του νόμου και έκτοτε κανένας Νομάρχης, Δήμαρχος, Αντιπεριφερειάρχης ή Περιφερειάρχης δεν μπόρεσε να λύσει το νομικό αυτό ζήτημα που παραμορφώνει τη ζωή των ανθρώπων της πόλης.

Όπως λένε οι ειδικοί πρόκειται για μια νομική διαδικασία που θα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να είχε αντιμετωπίσει η Περιφέρεια, αλλά προφανώς είτε δεν ήθελε, είτε δεν μπορεί να την κάνει πράξη.

Πάνε τώρα 20 χρόνια και δεν φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ που να μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι κάποια στιγμή το τμήμα της εθνικής οδού Ζακύνθου - Κερίου που βρίσκεται εντός της πόλεως και ξαφνικά έγινε πεζόδρομος, θα αλλάξει χαρακτήρα και θα καταστεί δημοτική οδός.

Το θέμα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα αυτές τις μέρες όπου λόγω των σεισμών θα έπρεπε να είχαν ισχύσει μέτρα απεγκλωβισμού της πόλης ειδικά σε αυτόν τον δρόμο και φυσικά δεν έγινε απολύτως τίποτα. Και το τίποτα στη ζωή μας δυστυχώς συνεχίζεται.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment