ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Τravel Μarket 2018 η Χριστίνα Τετράδη
08-11-2018 08:30:00

Η Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, κ. Χριστίνα Τετράδη, συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Τravel Μarket, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 5 ως τις 7 Νοεμβρίου.

Η WTM στο Λονδίνο, είναι η πρώτη από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις που καθορίζουν τις νέες τάσεις. Η Ζάκυνθος συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Η Ζάκυνθος σε επίπεδο προκρατήσεων, κινείται στα ίδια επίπεδα, χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερα θετικό, ή ιδιαίτερα αρνητικό. Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μπορέσουμε να κρίνουμε την επόμενη τουριστική χρονιά.

Είναι σίγουρο ότι το Brexit έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ψυχολογία στους Βρετανούς και οι επιπτώσεις του θα φανούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019.

Αυτή τη στιγμή και οι ίδιοι Βρετανοί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Brexit και ποια θα είναι η πρακτική του εφαρμογή στην οικονομία της κάθε οικογένειας.

Παράλληλα, η επάνοδος των ανταγωνιστριών αγορών μας, είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί και να μας απασχολεί. Είναι αναγκαία προϋπόθεση πλέον η χάραξη στρατηγικής, προκειμένου να διατηρήσουμε μια σταθερή πορεία στην παγκόσμια τουριστική αγορά και να θωρακίσουμε το τουριστικό προϊόν μας, ώστε να μην εξαρτόμαστε από την πορεία των άλλων αγορών.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment