ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΝΕΤΟΣ
Οι προσδοκίες και η πραγματικότητα! 05-11-2018 11:23:45

Μεγάλες και σοβαρές είναι οι προσδοκίες που εδώ και μήνες έχουν καλλιεργηθεί σε ένα μεγάλο μέρος του ταλαιπωρημένου λαού μας για παροχές και διευκολύνσεις που καταρχήν είναι απόλυτα επιβεβλημένες υπό μία όμως σοβαρή προϋπόθεση.

Ότι αν πρόκειται για παροχές που δεν διαθέτουν στέρεη δημοσιονομική βάση είναι πολύ πιθανό, μετά τις εθνικές εκλογές, να προκύψει ανάγκη ο ελληνικός λαός να τις επιστρέψει στο πολλαπλάσιο.

Πρόκειται δηλαδή για κάτι που το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές στο παρελθόν και κανείς δεν θα ήθελε να δει να ξανασυμβεί στο μέλλον.

Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνά ότι η χώρα μας ακόμα δεν μπορεί να βγει αυτοδύναμη και να δανειστεί από τις διεθνείς χρηματαγορές παρά τα χαμηλά επιτόκια που επικρατούν διεθνώς και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να κινηθούν όλοι με περίσκεψη.

Ταυτόχρονα όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλές και σοβαρές αδικίες στην αγορά εργασίας που θα πρέπει να διορθωθούν. Η εργασία ως δικαίωμα δεν πρέπει να υπόκειται σε διάκριση μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και η ανεργία θα μειωθεί δραστικά όταν και εφόσον υπάρξει μεγαλύτερη ευελιξία και μικρότερη γραφειοκρατία στην αντιμετώπισή της. Στη χώρα που εκατομμύρια μετανάστες θεωρούν ως εργασιακό παράδεισο αποτελεί μέγιστο παράδοξο να την αποτρέπουμε από το να ρυθμίσει την αγορά εργασίας.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας