ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ακόμα δεν καλύφθηκαν τα κενά στο Συμβούλιο του Κατασταρίου!
19-10-2018 12:40:12

Παραμένουν τα κενά στο Τοπικό Συμβούλιο του Κατασταρίου και παρά τις διαμαρτυρίες που καταγράφονται, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους κατοίκους για να αναλάβουν ευθύνες και να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πληροφορίες του –Ε- αναφέρουν πως η κατάσταση, μετά τις παραιτήσεις που δόθηκαν, δεν έχει αλλάξει επί της ουσίας αφού το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Κατασταρίου δεν έχει συμπληρωθεί και άρα βρισκόμαστε στον ίδιο παρανομαστή.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τις παραιτήσεις έγινε προκήρυξη εκ νέου της εκλογικής διαδικασίας μόνο για το χωριό Καταστάρι και από το Δεκέμβριο του 2017 ο Περιφερειάρχης είχε στείλει τα σχετική απόφαση. Συγκεκριμένα είχαν προκηρυχθεί θέσεις για 4 τακτικούς και 5 αναπληρωματικούς συμβούλους.

Όμως το ενδιαφέρον ήταν ελάχιστο και έτσι οι θέσεις έμειναν κενές.

Οι μόνοι οι οποίοι ορκίστηκαν το Μάρτιο του 2018 ήταν οι κ.κ. Κιουλάνης και Ιορδανίδης.

Πρόσφατα ένας εκ των παραιτηθέντων, ο κ. Δ. Σκιαδόπουλος κατέθεσε αίτηση στο Δήμο με την οποία ζητά ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να πληρωθούν τα κενά στο Τοπικό Συμβούλιο.

Μέχρι να δοθεί η επίσημη απάντηση εμείς να καταγράψουμε πως όλα αυτά που δημιουργήθηκαν σχετίζονται και με τα προβληματικά σημεία του νόμου “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ” καθώς το κάθε Τοπικό Συμβούλιο δεν έχει αποφασιστικό ρόλο.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment