ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
Στη Ζάκυνθο ο νέος Λιμενάρχης Αθ. Σιούτης!
12-10-2018 13:04:51

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας ο νέος Λιμενάρχης Ζακύνθου και αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της παράδοσης παραλαβής, με τον  αντιπλοίαρχο Αθανάσιο Σιούτη να ενημερώνεται αναλυτικά από τον προκάτοχό του πλωτάρχη Νίκο Κοκκάλα για τα θέματα της Υπηρεσίας.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο δημοσίευμα του –Ε- ο νέος Λιμενάρχης Ζακύνθου υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο της Κω ως Υπολιμενάρχης, ενώ η μετάθεση του στο νησί μας τον φέρνει λίγο πιο κοντά στην πατρίδα του που είναι η γειτονική μας Κεφαλονιά.

Οι συνάδελφοι από την Κεφαλονιά αναφέρονται με εγκωμιαστικά σχόλια στο νέο Λιμενάρχη του νησιού μας, ενώ στην ιστοσελίδα kefalonianpress αλιεύσαμε ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα για τον νέο Προϊστάμενο της Λιμενικής Αρχής. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αποφοίτησε από  το 1ο Λύκειο Αργοστολίου, την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων νήσων, τη σχολή Ναυτικών δοκίμων, τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει μεταπτυχιακό (ΜΑ) στη στρατιωτική και ναυτική εκπαίδευση και ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει υπηρετήσει ως Κυβερνήτης / Επιτελής στο κεντρικό λιμεναρχείο Κέρκυρας, επιτελής Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, υποδιοικητής και Διοικητής της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων, επιτελής Δ/νσης Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας Αρχηγείου Λ.Σ, επιτηρητής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων

Τμηματάρχης Δ/νσης προσωπικού Αρχηγείου Λ.Σ. ναυτιλιακός Ακόλουθος της  Ελλάδος στη Γαλλία με έδρα τη Μασσαλία, υπολιμενάρχης Λιμεναρχείου Κω και τώρα Λιμενάρχης Ζακύνθου.

Από προχθές ξεκίνησε τις εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και οι συναντήσεις θα συνεχιστούν με τον Δήμαρχο, την Εισαγγελέα και άλλους εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Μ.Π.

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment