ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ
Καταγγελίες Γ. Αρμένη για το ΦΟΔΣΑ: Μηχανήματα εκτός λειτουργίας ή για την εξυπηρέτηση ιδιωτών!
12-10-2018 12:49:02

Με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση με τους εργαζόμενους στο Σύνδεσμο Καθαριότητας ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Ζάκυνθο» Γιώργος Αρμένης μίλησε στο ραδιόφωνο του -Ε- προβλέποντας πως η κατάσταση με τα σκουπίδια θα χειροτερεύσει παρά το γεγονός ότι διανύουμε τους χειμερινούς μήνες.

Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε και σε μια καταγγελία, κάνοντας γνωστό πως ο εξοπλισμός του Συνδέσμου χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση ιδιωτών, εκτός του προβλεπόμενου προγράμματος του ΦΟΔΣΑ

«Η υπόθεση των απορριμμάτων αφορά και την ποιότητα ζωής των Ζακυνθινών αλλά και την ανάπτυξη του νησιού μας. Πέρα από το ζήτημα της διάθεσης,  παραμένει άλυτο και το απλό ζήτημα της αποκομιδής. Υπάρχει σοβαρό διοικητικό πρόβλημα αλλά και οικονομικό, ενώ το προσωπικό δεν επαρκεί ούτε και για την περίοδο του χειμώνα» ανέφερε, συμπληρώνοντας πως «η κατάσταση με τα απορρίμματα θα είναι άσχημη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα».

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ανέδειξε και το ζήτημα της λειτουργίας όλων των μηχανημάτων που διαθέτει ο Φορέας, υποστηρίζοντας πως μηχανήματα όπως το πλυντήριο κάδων δεν χρησιμοποιούνται.

«Για παράδειγμα το πλυντήριο κάδων. Δεν μπορείς να βάζεις ζήτημα με την χωροθέτηση των κάδων και η κοινωνία να μην αντιδρά, αν οι κάδοι δεν πλένονται ποτέ! Δεν είναι δυνατόν σήμερα να συζητάμε ακόμη για αυτό. Υπάρχει το μηχάνημα αλλά όχι πρόθεση και παρατηρούμε ουσιαστικό ζήτημα διοικητικής ανεπάρκειας» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και με το Κέντρο Ανακύκλωσης, στο οποίο οι εργαζόμενοι του Φορέα μεταφέρουν τα απορρίμματα.

«Οι ποσότητες έχουν αυξηθεί και αναφέρομαι και στις ποσότητες που φτάνουν στο Κέντρο αλλά και αυτές που εξάγονται από το νησί. Αναγκαία η επέκταση και των υποδομών αλλά και των λειτουργιών. Το ΚΔΑΥ κατασκευάστηκε το 1996 με βάση τις ανάγκες της εποχής. Σήμερα μιλάμε για άλλα δεδομένα και δεν υπάρχει πρόβλεψη για το πώς μπορεί να λειτουργήσει ο μηχανισμός» δήλωσε, συμπληρώνοντας πως η δομή δεν μπορεί να λειτουργεί με συμβασιούχους και 8μηνίτες, ενώ είναι απαράδεκτο το φαινόμενο να χρησιμοποιούνται μηχανήματα για να λειτουργούν όχι μέσα στο πρόγραμμα του Φορέα αλλά για να εξυπηρετούν ανάγκες ιδιώτες.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment