ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ CLUB 18-30
Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά: “Ο Λαγανάς έχει μόνο να κερδίσει από αυτή την εξέλιξη”
12-10-2018 12:46:08

Το κλείσιμο του Club 18-30 σχολίασε μιλώντας στο ραδιόφωνο του -Ε- η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά και μέλος της διοίκησης του ΞΕΕ Χριστίνα Τετράδη, επισημαίνοντας πως επρόκειτο για μια αναμενόμενη εξέλιξη, από την οποία το νησί μας δεν πρόκειται να ζημιωθεί, καθώς το πρόγραμμα είχε τελματώσει. 

«Το πρόγραμμα είχε τελματώσει και στη Ζάκυνθο αλλά αυτό δε σημαίνει πως στο νησί μας θα σταματήσουν να έρχονται νέοι άνθρωποι που θα απολαμβάνουν τα μπαρ και τη νυχτερινή ζωή. Άλλωστε ποτέ δεν ήταν πρόβλημα ότι η περιοχή προσέφερε νυχτερινή ζωή. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχαν κανόνες» σημειώνει η κ. Τετράδη, υπογραμμίζοντας πως το πρόβλημα δημιουργείται από τα φαινόμενα ασυδοσίας και  ανομίας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά αναγνώρισε πως από το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν υπήρχαν οφέλη ούτε και για την ίδια την εταιρεία, ενώ επεσήμανε πως ειδικά φέτος η αστυνόμευση στην περιοχή του Λαγανά ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική.

«Αν θέλετε την άποψή μου ο Λαγανάς έχει μόνο να κερδίσει από αυτή την εξέλιξη και να σταματήσουμε να βλέπουμε νεαρούς τουρίστες σε αυτή την κατάσταση. Θέλουμε να λειτουργούμε σε ένα σωστό πλαίσιο που οι πελάτες μας θα διασκεδάζουν. Μην πιστεύετε πως οι επιχειρηματίες κέρδιζαν από αυτή την κατάσταση. Αντίθετα έμπαιναν σε έναν ανταγωνισμό για το πιο φθηνό ποτό» τόνισε, υποστηρίζοντας πως η οικονομική ανάκαμψη πρέπει πάντα να στηρίζεται στην ποιότητα ζωής για τον τόπο μας».

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment