ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου καταθέτει ο Αντώνης Αντίοχος Μπαλιακράς
11-10-2018 12:38:45

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει για ακόμη μια φορά την προεδρεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζακύνθου ανακοίνωσε προχθές μέσω του –Ε- ο Αντώνης Αντίοχος Μπαλιακράς, σημειώνοντας πως εδώ και 35 χρόνια οι παραγωγοί συνεχίζουν να τον στηρίζουν και το απέδειξαν και στην τελευταία αυτή εκλογική αναμέτρηση. 

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αγρότες που μετά από 35 χρόνια συνεχίζουν να με εμπιστεύονται. Το εγχείρημα είναι δύσκολο γιατί εδώ και χρόνια διεκδικώ την ψήφο τους και συνεχίζουν να με εμπιστεύονται. Το ευχαριστώ είναι από καρδιάς γιατί είμαι ένας αγρότης, που με ανέδειξαν, με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν οι αγρότες. Για μένα είναι όρκος τιμής όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει να τις διαθέσω σε αυτούς και να παλέψω από όποια θέση με τάξουν οι συνάδελφοι μου» δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως στόχος είναι να ανατάξει η  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών από την σημερινή κατάσταση.

Επανέλαβε δε πως δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται άλλες οργανώσεις ανά την Ελλάδα, που πτώχευσαν και έβαλαν λουκέτο παρά την ευρωστία τους.

«Οι περισσότερες ενώσεις σήμερα είναι Ανώνυμες Εταιρείες και όχι Συνεταιρισμοί. Εγώ ξεκαθάρισα πως όσο υπάρχω και ασχολούμαι ο Συνεταιρισμός θα παραμείνει Συνεταιρισμό και τόσο ο Κομούτος όσο και αυτός που έχει ένα στρέμμα έχει την ίδια αξία. Δε θα ορίζουν την Ένωση και την περιουσία της πέντε άτομα αλλά όλοι οι αγρότες» κατέληξε. 

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment