ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΡΙΣΜΟΣ
Διχάζει η υπόθεση της πώλησης του Σταφιδεργοστασίου!
11-10-2018 08:42:05

Ενώπιον κρίσιμων επιλογών βρίσκονται από το βράδυ της περασμένης Κυριακή τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγησαν από τις αρχαιρεσίες και οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότησης νέας διοίκησης άρχισαν ήδη από προχθές με ανταλλαγή απόψεων και ιδιαίτερες συναντήσεις. 

Κορυφαίο θέμα συζητήσεων η πώληση ακινήτων για την εξόφληση μέρους των χρεών της παλιάς Ένωσης Α.Σ.Ζ. που έχει γίνει αιτία να απειλούνται κατασχέσεις της ακίνητης περιουσίας της, από τον εκκαθαριστή της Αγροτική τράπεζας. 

Στο προσκήνιο βρίσκεται η πρόταση της προηγούμενης διοίκησης για την πώληση του οικοπέδου του Σταφιδεργοστασίου στη γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπη, έναντι ποσού 3.5 εκ ευρώ και με προμήθεια υπέρ τρίτου διαμεσολαβητή που φέρεται να ανέρχεται σε ποσοστό 8%.

Η πρόταση αυτή, παρότι κρίνεται ότι κινείται μέσα στα πλαίσια των τιμών της αγοράς, προκαλεί προβληματισμούς ως προς τον τρόπο που θα επιτευχθεί και γι αυτό το λόγο εκφράζονται διάφορες επιφυλάξεις.

Εκφραστής  της πρότασης φέρεται να είναι ο πρώην πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αντώνης Αντίοχος ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος για την ιδιότητα αυτή. 

Στον αντίποδα αυτή της πρότασης φέρεται να είναι ο πλειοψηφήσας Σύμβουλος Γιάννης Ανδρωνάς ο οποίος θέλει να διερευνηθούν διεξοδικά όλες οι δυνατότητες του Συνεταιρισμού να ξεπεραστούν τα προβλήματα δίχως να υπάρξει εκποίηση ακινήτων αλλά και να διαφυλαχτεί η λειτουργία του σταφιδεργοστασίου στη Ζάκυνθο που κάθε καλοκαίρι εξυπηρετεί εκατοντάδες αγρότες.

Η ΕΚΛΟΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η εκλογή νέας διοίκησης θα είναι το θέμα για το οποίο θα συγκληθεί για πρώτη φορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο από τον πλειψηφίσαντα σύμβουλο Γιάννη Ανδρωνά

Ωστόσο ακόμα δεν έχει καθοριστεί η ημέρα και η ώρα που θα συμβεί αυτό και όπως φαίνεται επιδίωξη του κ. Ανδρωνά είναι πριν από την εκλογή της νέας διοίκησης, να ολοκληρωθεί ο άτυπος διάλογος για την πολιτική που θα ασκήσει η νέα διοίκηση και να εκφραστούν στη συνέχεια οι υποψηφιότητες για τα διάφορα αξιώματα. 

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment