ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΖ
Εξωτερικός συνεργάτης για την επίβλεψη του έργου στον Πλάνο
11-10-2018 08:39:34

Εκτάκτως συνεδρίασε προχθές το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΖ και θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν ο ορισμός επιβλέποντος μηχανικού για το πολυσυζητημένο έργο της ανακατασκευής τμήματος δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή του Πλάνου.

Επισημαίνεται πως ο ορισμός επιβλέποντος μηχανικού είναι μια από τις προϋποθέσεις που θέτει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΙΝ για να εκδώσει άδεια τομής επί της επαρχιακής οδού Ζακύνθου Πλάνου.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου διαβάστηκε έγγραφο του Γενικού Διευθυντή, Αμπελά Γεώργιου, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Σε συνέχεια σχετικών εγγράφων, που αφορούν την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή Τμήματος Δικτύου Αποχέτευσης Περιοχής Πλάνου», σας γνωρίζω ότι η τεχνική υπηρεσία μας δεν έχει αυτή την στιγμή την δυνατότητα επίβλεψης του έργου, λόγω κωλύματος των μηχανικών της. 

Ως εκ τούτου μπορείτε να απευθυνθείτε σε εξωτερικό συνεργάτη Πολιτικό Μηχανικό για την επίβλεψη του ως άνω έργου και συγκεκριμένα στον ήδη με σύμβαση συνεργάτη μας κ. Τσέτσο Αθανάσι層 

Η πρόταση για τον ορισμό του συγκεκριμένου μηχανικού ψηφίστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment