ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
Οικονομική Επιτροπή: Η εταιρεία «ΔΙΚΤΥΟ ΑΕ» με έκπτωση 38,64% μειοδότρια για το δρόμο του Λίβα
10-10-2018 11:32:00

Στη προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή του δρόμου προς τις εγκαταστάσεις του Λίβα, έργο που δημοπρατήθηκε τον Αύγουστο μήνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ανάδοχος είναι η εταιρεία «ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» η οποία έδωσε την καλύτερη προσφορά και η έκπτωση που πρόσφερε είναι της τάξεως του 38,64%.

Η Οικονομική Επιτροπή σε εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα, ενέκρινε το 2ο πρακτικό για το έργο που αναδεικνύει προσωρινό μειοδότη την εν λόγω εταιρεία.

Η έκπτωση που δόθηκε είναι μεγάλη και ο προϋπολογισμός του έργου είναι 2.900.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση προέρχεται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ του υπουργείου περιβάλλοντος.

Το έργο είχε ανακοινωθεί από το χειμώνα από την πλευρά του Δήμου καθώς ήταν γνωστό ότι έπρεπε να υλοποιηθεί άμεσα ο δρόμος πρόσβασης για να εξυπηρετούνται τα μεγάλα φορτηγά που μεταφέρουν τα απορρίμματα στο Λίβα.

Ο δρόμος που έχει μήκος 4,36 χιλιόμετρα. Οι κατηγορίες που περιλαμβάνει είναι χωματουργικές εργασίες, στρώση της οδού, ασφαλτικά, σήμανση κλπ. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου είναι 540 ημέρες από τότε που θα υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο.

Η κατασκευή του δρόμου είναι υποέργο της Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων Ζακύνθου.

Είναι έργο απολύτως απαραίτητο καθώς η πρόσβαση των απορριμματοφόρων και ειδικά τους χειμερινούς μήνες, πρέπει να γίνεται απρόσκοπτα από καιρικά φαινόμενα ή άλλα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Η έγκριση του πρακτικού στη προχθεσινή Οικονομική Επιτροπή πέρασε ομόφωνα από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Α.Ξ.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment