Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ
Γ. Ανδρωνάς: «Να βρούμε λύσεις χωρίς να κοιτάμε το προσωπικό μας συμφέρον»
10-10-2018 11:15:20

Το αποτέλεσμα των εκλογών στον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζακύνθου σχολιάζει μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- ο συνεταιριστής Ιωάννης Ανδρωνάς που αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογικές διαδικασίες.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο λόγο για τον οποίο αποφάσισε και πάλι να θέσει υποψηφιότητα, υπογραμμίζοντας πως ο Συνεταιρισμός πρέπει να σταματήσει την ..κατηφόρα και οι παραγωγοί να στηρίξουν και πάλι την οργάνωση.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στις εκλογές αλλά και τους συνυποψήφιους για τον ωραίο εκλογικό αγώνα που έγινε ήρεμα και χωρίς εντάσεις.  Είχα αποφασίσει να μην συμμετέχω άλλο γιατί η Ένωση είχε φτάσει στον πάτο και θεωρώ πως για αυτό φταίμε όλοι εμείς. Η διοίκηση και όχι μόνο. Την μικρότερη ευθύνη έχουν οι αγρότες που για το μόνο για το οποίο φέρουν ευθύνη είναι οι επιλογές που έκαναν τόσα χρόνια» δήλωσε ο κ. Ανδρωνάς συμπληρώνοντας πως το οικονομικό είναι το κυρίαρχο πρόβλημα και πως αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα πιστεύοντας ότι δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια για ανάκαμψη.

«Ο Συνεταιρισμός είναι στην χειρότερη κατάσταση οικονομικά και για αυτό δεν μας φταίει κανείς, παρά μόνο εμείς οι ίδιοι. Δε θέλω να σταθώ στο ποιος φταίει και ποιος όχι, αλλά να ζητήσω από τους συναδέλφους να καθίσουμε και να κουβεντιάσουμε για να βρούμε λύσεις χωρίς να κοιτάμε το προσωπικό μας συμφέρον. Αντίθετα να συνεργαστούμε, να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά και η Ένωση να ανακάμψει και να στηρίξει τους αγρότες και την τοπική οικονομία» υπογράμμισε, θέτοντας και το μείζον πρόβλημα των οφειλών που υπάρχουν και προς τους εργαζόμενους του Συνεταιρισμού. 

Τέλος για το θέμα που κυριάρχησε κατά την προηγούμενη περίοδο και αφορά την προοπτική πώλησης ακινήτων του Συνεταιρισμού, ο κ. Ανδρωνάς σημείωσε πως τις τελικές αποφάσεις θα την πάρει το διοικητικό συμβούλιο μετά από συζήτηση και συνεργασία.

Η συγκρότηση του Προεδρείου  θα γίνει τις επόμενες ημέρες σε συνεδρίαση που θα συγκαλέσει ο κ. Ανδρωνάς ως πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος, αλλά ο ίδιος δε θέλησε να αποκαλύψει αν θα είναι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment