ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Στην αναμονή οι πλημμυροπαθείς του 2016 για τα επιδόματα!
10-10-2018 08:40:21

Μέσα στο επόμενο πενθήμερο αναμένεται η έγκριση του εντάλματος που εξέδωσε ο Δήμος Ζακύνθου για την καταβολή του βοηθήματος σε οικογένειες που επλήγησαν από τις πλημμύρες του 2016 και εκτός απροόπτου μέσα στις επόμενες ημέρες τα χρήματα αυτά θα δοθούν επιτέλους στους δικαιούχους.

Αν και το συγκεκριμένο βοήθημα καταβάλλεται εφάπαξ και έχει έκτακτο χαρακτήρα προκειμένου να αποζημιωθούν οι οικογένειες που λόγω των πλημμυρών υπέστησαν σημαντική ζημιά σε οικοσκευές, δυστυχώς και στην συγκεκριμένη περίπτωση η καταβολή των χρημάτων θα γίνει με καθυστέρηση δύο ετών.  

Θυμίζουμε πως μετά τις πλημμύρες τ του Νοεμβρίου του 2016 οι  πληγέντες έπρεπε να υποβάλουν μια σειρά από δικαιολογητικά στο Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου. Μόλις τον περασμένο Ιούλιο έγινε η κατανομή του ποσού και ακολούθως η αναγγελία της πίστωσης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στις 6 Αυγούστου του 2018. Πρόκειται για το ποσό των 99.080,54  ευρώ για το οποίο εκδόθηκε ένταλμα πληρωμής και τώρα αναμένεται η υπογραφή του Επιτρόπου. 

Να σημειωθεί πως το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την απόφαση για την έγκριση του ποσού είχε πάρει ομόφωνη απόφαση ώστε τα αυτά να μην παρακρατηθούν σε περίπτωση οφειλών των πληγέντων προς το Δήμο.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment