ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΤΙΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Για λόγους υγείας η απουσία από τις συνεδριάσεις
28-09-2018 12:03:42

Με έγγραφο που σήμερα φέρνει στη δημοσιότητα ο “Ερμής”, ο τέως Αντιδήμαρχος Ελατίων και νυν δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος – Μαρίνος Ντούνος απάντησε στην κλήση για απολογία που του έγινε τον περασμένο Ιούλιο από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων σχετικά με τις συνεχείς απουσίες του από τις συνεδριάσεις.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως στο έγγραφό του ο δημοτικός σύμβουλος, εξηγώντας πως προβλήματα υγείας τον ανάγκαζαν να απέχει από τις συνεδριάσεις, αναφέρεται στην δράση που ανέπτυξε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ειδικότερα στην μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει στον Εισαγγελέα Διαφθοράς για υπόθεση που αφορούσε την χάραξη χερσαίας ζώνης λιμένα στον Άγιο Νικόλα.

Σημειώνεται πως η καταγγελία είχε γίνει το 2016 και ακολούθησε έλεγχος από Επιθεωρητές τα αποτελέσματα του οποίου ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το έγγραφο αναφέρει:

«Σε απάντηση του απο 31.7.2018 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠ. 20 με θέμα "κλήση σε απολογία", του οποίου έλαβα γνώση την...../.... /2018, επαγομαι τα εξής :

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε υπηρετώ τη θέση για την οποία με επέλεξε ο ζακυνθινός λαός με ήθος, σεβασμό, αφοσίωση και ειλικρίνεια.

Πάρα τις αντίξοες συνθήκες, παρά την πολεμική που δέχθηκα, δε δίστασα να έρθω αντιμέτωπος με συμφέροντα, δε δίστασα να στηλιτεύσω τα κακώς κείμενα, να υποδείξω λύσεις, να καλύψω ανάγκες του Δήμου εξ ιδίων οικονομικών μέσων.

Με απόλυτα δικές μου ενέργειες και ιδίως μέσω της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσα στην εισαγγελία διαφθοράς, ήρθαν για ελέγχους μικτά κλιμάκια, με σκοπό την πάταξη της διαφθοράς και των σχέσεων μεταξύ επιχειρηματιών και ατόμων εξουσίας.

Σε όλα τα παραπάνω προέβαινα με σθένος και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό πάρα τις απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα που είχα δεχθεί, τις οποίες ασφαλώς και αγνόησα.

Ατυχώς, συνέβη ένα κλονιστικό για την υγεία μου γεγονός, το οποίο με ανάγκασε να παραμείνω για το επίμαχο χρονικό διάστημα μακριά από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Επί του παρόντος, θέτω υπόψη σας το παραπάνω ως αληθινό και αντικειμενικό γεγονός. Προτίθεμαι να υπεισέρθω σε περαιτέρω λεπτομέρειες (καίτοι πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα) όπως επίσης και να προσκομίσω ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό μου, εφόσον μου ζητηθούν.

Με τιμή»


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment