ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παγκόσμιος ο Ζαχαρίας (Άρης) Δρόσος του Απολλοφάνους στο Ζίου ζίτσου!
22-09-2018 12:41:38

Άλλη μια χρυσή σελίδα γράφει η σχολή πολεμικών τεχνών του Απολλοφάνους Φιλόξενος του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου. Περηφάνια και ρίγη συγκίνησης και δάκρυα χαράς, σκόρπισε στο νησί της Ζακύνθου άλλα και σε όλη την Ελλάδα η μεγάλη επιτυχία της σχολής!

Αυτή την φορά στο ψηλότερο βάθρο με φόντο την γαλανόλευκη και με μουσική υπόκρουση την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου, ανέβηκε ο Ζακυνθινός αθλητής Ζαχαρίας (Άρης) Δρόσος!

Ο νεαρός αθλητής κέρδισε τους αντιπάλους του στην ηλικία των u15 και στην κατηγορία  fighting. Αυτή είναι μια τεράστια επιτυχία που έρχεται να προστεθεί σε όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές της σχολής!

Ο Δάσκαλος των επιτυχιών.Ο άνθρωπος που βγάζει αθλητές εδώ και δεκαετίες μίλησε στο ioniansports και ανάφερε τα εξής:

Σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως  αποδείχτηκε ο αθλητής του σύλλογο μας κατάφερε να ανεβεί στην κορυφή. Μετά από πολλές ώρες προπόνησης κ θυσίες. Οι στόχοι μας είμαι πάντα υψηλοί κ τα καταφέρνουμε.

Πιστεύω ότι κ οι άλλοι αθλητές που αγωνίζονται τις επόμενες μέρες θα καταφέρουν να είναι στα μετάλλια.Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους τους αθλητές μου ανεξαρτήτως του αποτελέσματος γιατί όλοι προσπαθούν κ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια !

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα U15 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης στα Άνω Λίοσια. Στον ίδιο χώρο Σάββατο και Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι Βαλκανικοί αγώνες με τον «Απολλοφανους Φιλόξενο» να εκπροσωπείται από 6 ακόμη αθλητές.

Πηγή:ioniansports.gr


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment