ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Κατασχέθηκαν 300 λίτρα χύμα οινοπνευματωδών ποτών
06-08-2018 12:44:00

Μεγάλη επιτυχία για το κλιμάκιο του Τελωνείου Ζακύνθου, που με τη συμμετοχή και άλλων συναρμόδιων υπηρεσιών, ανακάλυψαν τεράστια παρτίδα χύμα οινοπνευματωδών ποτών, που προορίζονταν για καταστήματα εστίασης, διασκέδασης αλλά και μπαρ σε ολόκληρο το νησί της Ζακύνθου.

Αναλυτικότερα, μετά από εντατικούς ελέγχους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ζάκυνθο, 300  λίτρα χύμα οινοπνευματωδών ποτών, επικίνδυνα για την δημόσια υγεία ενώ όπως το χαρακτηρίζεται από την Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου πρόκειται «για σημαντική και αποτελεσματική δράση και χτύπημα κατά της λαθρεμπορίας και νόθευσης ποτών».

Το Κλιμάκιο προχώρησε σε ελέγχους και σε άλλο κατάστημα διασκέδασης όπου εντόπισε παρατυπίες και κατάσχεσε 2 μεγάλα πλαστικά δοχεία πέντε λίτρων με διαυγές (λευκό) αλκοολούχο ποτό, βότκα, τζιν, ρούμι, αλλά και λικέρ κανέλα, κουαντρό κ.α τα οποία προορίζονταν για αναπλήρωση κενών φιαλών, καθώς επίσης και 10 φιάλες ποτών χωρίς τιμολόγια αγοράς καθώς και ετικέτες – προβλεπόμενες ενδείξεις επί της συσκευασίας.


4 months ago

ΓΙΑΝΝΗΣ

4 months ago
Και που κατασχεθηκαν τι εγινε? Εγω τοσα χρονια, εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις, δεν εχω δει να κανουν εντατικους ελεγχους στα μπαρ. Εκτος αυτου, ποιο ειναι το προστιμο για τετοιες περιπτωσεις;

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment