ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ωδείο Αγγερικού: Γενικές συνελεύσεις, συναντήσεις και πρόβες φιλοξενούνται προς το παρόν στο κτήριο
28-07-2018 11:00:00

Κλειστό παραμένει μέχρι και σήμερα το Ωδείο του Αγγερικού για το κοινό, ένα όμορφο και καινούργιο κτήριο δίπλα από το σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ επειδή εκκρεμούν εργασίες και παρεμβάσεις ώστε ο χώρος να είναι λειτουργικός, αλλά και ασφαλής, καθώς θα φιλοξενεί πολύτιμο μηχανολογικό εξοπλισμό. Το ωδείο διαθέτει ήδη φώτα σύστημα ήχου και καρέκλες, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου.

Όπως προαναφέρθηκε, ο χώρος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις και προς το παρόν φιλοξενεί κάποιες Γενικές Συνελεύσεις, συνεδριάσεις ή και πρόβες καλλιτεχνικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο χωριό ή αν χρειαστεί και από τα γύρω χωριά.

Θυμίζουμε πως το έργο κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από τον πρώην Δήμο Αρκαδίων και σήμερα τη διαχείριση του χώρου, άτυπα, έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγερικού Αντώνης Μαρτελάος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος είναι μάλιστα και ο φορέας που έχει αναλάβει να καταγράψει όλες τις εργασίες που υπολείπονται για να μπορέσει ο χώρος να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αφού γίνει μια πρώτη αξιολόγηση των αναγκών που υπάρχουν, θα υποβληθεί πρόταση χρηματοδότησης προς την Περιφέρεια.

«Αυτή την στιγμή, σε συνεργασία με την Περιφέρεια συγκεντρώνουμε προσφορές για τις επιπλέον εργασίες που χρειάζονται για την κατασκευή κάποιων ραφιών, για το σύστημα ασφαλείας, για τις κουρτίνες και την αυλαία και για την κατασκευή τουαλετών στα παρασκήνια. Θα καταλήξουμε σε έναν προϋπολογισμό και θα τον υποβάλουμε στην Περιφέρεια ζητώντας την χρηματοδότηση» ανέφερε ο κ. Φαραός, Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου συμπληρώνοντας πως οι προσφορές γίνονται από ιδιώτες που αφιερώνουν χρόνο αφιλοκερδώς και χωρίς να υπάρχει η δέσμευση πως θα αναλάβουν στην συνέχεια και τις εργασίες που θα γίνουν.

Ο κ. Φαραός σημείωσε πως δεν απαιτούνται μεγάλες παρεμβάσεις αλλά τα χρήματα που απαιτούνται δυστυχώς δεν υπάρχουν στο ταμείο του Συλλόγου., ενώ συμπλήρωσε πως η παραχώρηση έχει γίνει άτυπα και δεν έχει υπογραφεί κάποιο συμφωνητικό ή σύμβαση με την Περιφέρεια.

Στόχος είναι οι πρώτες εκδηλώσεις να γίνουν το Φθινόπωρο.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment