ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
O νεαρός Ντάνιελ Γουσέτης στην Κ17 του Αστέρα Τρίπολης!
24-07-2018 12:49:04

Το μήλο λένε ότι κάτω από την μηλιά θα πέσει. Και στην δική μας αυτή ιστορία συνέβη ακριβώς το ίδιο. Ένα παιδί από μια ποδοσφαιρική οικογένεια σιγά σιγά ανεβαίνει και αυτό τα «σκαλιά’ της ποδοσφαιρικής καταξίωσης. Μόνο υπερηφάνεια θα αισθάνεται ο πατέρας Σάκης Γουσέτης που βλέπει τον υιό του να πηγαίνει σωστά. Τόσο στη ζωή του όσο και στο ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τσιλιβή Ντάνιελ Γουσέτη ο οποίος μπήκε στο club του Αστέρα Τρίπολης και συγκεκριμένα στην Κ17 της ομάδας! Μια σημαντική λοιπόν στιγμή για τον παίκτη, το σωματείο που τον ανέδειξε και φυσικά για την οικογένεια του.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο για το ταλέντο του και την ποδοσφαιρική του ευφυΐα. Δεν άργησαν να πέσουν τα «ξένα» βλέμματα» στο νησί, Ο παίκτης πήγε στην Τρίπολη, δοκιμάστηκε και έτσι έκλεισε η συμφωνία.

Από εδώ και πέρα τώρα αρχίζει η δουλειά. Ο νεαρός θα πρέπει να μείνει προσγειωμένος και να βάλει το κεφάλι κάτω δουλεύοντας συνεχώς. Η μεγάλη πόρτα άνοιξε διάπλατα και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι ωφελημένη είναι και η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή που βλέπει μετά από μεγάλες προσπάθειες ότι η δουλειά στις ακαδημίες αποδίδει καρπούς.

Πηγή:ioniansports.gr


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment