ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Και 2η πτήση από το Αμβούργο σε Ζάκυνθο ζητά η ΠΙΝ
10-07-2018 13:20:32

Το ενδεχόμενο να έχουμε και δεύτερη πτήση από το Αμβούργο άφησε ανοιχτό ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος ο οποίος σε ανακοίνωσή του κάνει γνωστές τις επαφές που έγιναν με τον ΕΟΤ και τουριστικά γραφεία.

Τα μέσα του προσεχούς Οκτωβρίου προγραμματίζεται συνάντηση με τους φορείς τόσο στη Ζάκυνθο όσο και στην Κεφαλλονιά και εκεί θα συζητηθούν  οι εξελίξεις.

Αναλυτικά ο κ. Γαλιατσάτος έκανε γνωστά τα ακόλουθα:   

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τον περασμένο Απρίλη, στο Αμβούργο, συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο  ΕΟΤ Γερμανίας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την αεροπορική εταιρεία "Condor" και το αεροδρόμιο του Αμβούργου, επιτυχημένη συνάντηση εργασίας - Workshop, με συμμετοχή 105 Τουριστικών Γραφείων της Βόρειας Γερμανίας. Στόχος της συνάντησης αυτής, ήταν η ενίσχυση της νέας γραμμής της "Condor"  Αμβούργο - Ζάκυνθος-Αμβούργο, από 29 Απριλίου έως  28 Οκτωβρίου 2018.

Πρόσφατα μάλιστα η εφημερίδα του αεροδρομίου του Αμβούργου, φύλλο 3/2018, στην  στήλη ‘Ταξίδι’ (σελίδα 9) ,εμφανίζει καταχώρηση της Ζακύνθου ( ¼ σελίδας ).

Η εφημερίδα και κατά συνέπεια το σχετικό κείμενο είναι προσβάσιμα και σε ηλεκτρονική μορφή στο σύνδεσμος https: //www.hamburg-airport. aero / issues / hamburg-2018-3 / zakynthos-enchants-its- visitors (Ζάκυνθος).

Εξάλλου τον ερχόμενο Οκτώβρη (14-21/10), θα πραγματοποιηθεί από τους παραπάνω συνδιοργανωτές, επιτόπιο ταξίδι εξοικείωσης μεγάλου αριθμού Τουριστικών Γραφείων, επίσης από τη Βόρεια Γερμανία, στην Ζάκυνθο, αλλά και στην Κεφαλονιά, στην οποία είναι  ενδεχόμενο να έχουμε και νέα πτήση από το Αμβούργο.

 

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment