ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΟΔΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
“Η ΝΟΔΕ δεν μοιράζει υποψηφιότητες για τις εκλογές” διευκρινίζει ο Πρόεδρος Δ. Καρδιανός
06-07-2018 08:57:00

Τα συμπεράσματα του από τις εργασίες της Συνόδου των Προέδρων ΝΟΔΕ της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα πρόκειται να μεταφέρει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου Διονύσης Καρδιανός στα μέλη της ΝΟΔΕ κατά την αυριανή συνεδρίαση της Νομαρχιακή Επιτροπής στα γραφεία του κόμματος.

Οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ, οι οποίοι αναδείχθηκαν από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου, συζήτησαν με το Γραμματέα της ΝΔ και τους Τομεάρχες για τις βασικές κατευθύνσεις και τη στρατηγική του Κόμματος μέχρι τις εκλογές. Ειδικά για το θέμα των υποψηφιοτήτων, αν και δεν υπήρξε εκτενής αναφορά όπως έγινε γνωστό από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δ. Καρδιανό, ο ίδιος πρότεινε να δοθεί προτεραιότητα στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων στις μονοεδρικές και η πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή από τους επικεφαλής της κεντρικής κομματικής οργάνωσης.

Μιλώντας προχθές στο ραδιόφωνο του -Ε- ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου επέμενε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι καμία απολύτως ανακοίνωση περί υποψηφιοτήτων δεν πρόκειται να γίνει πριν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, υποστηρίζοντας όμως την πρότασή του οι αποφάσεις αυτές να βγουν εγκαίρως και χωρίς καθυστέρηση.

«Αν αναμείχθηκα, αναμείχθηκα για να έχει φωνή η Νομαρχιακή Επιτροπή, Αυτό δεν πρέπει να παρεξηγείται και κάποιοι να λειτουργούν για να δημιουργούν αντιπαραθέσεις και ίντρικες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρδιανός, σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τις υποψηφιότητες στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας και το δικό μου προς τους Ζακυνθινούς είναι πως οι πόρτες είναι ανοιχτές για τους πολίτες και λαμβάνουμε υπόψη όλες τις απόψεις. Σε ότι αφορά τις συνεργασίες, αυτές δεν καθορίζονται από μένα αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου θα καθοριστούν από το αποτέλεσμα της Κυριακής των Εκλογών. Προσωπικά όμως θεωρώ πως η Νέα Δημοκρατία θα έχει την αυτοδυναμία και όταν προκηρυχθούν οι εκλογές και τα ποσοστά που φαίνονται στα γκάλοπ θα είναι πολύ μεγαλύτερα» δήλωσε ο κ. Καρδιανός, μεταξύ άλλων και κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο η τακτική Καμμένου θα οδηγήσει σε εκλογές, έκανε λόγο για ένα …απόκομμα που δεν τον απασχολεί καθόλου.

«Οι νεοδημοκράτες που στήριξαν τους ΑΝΕΛ επέστρεψαν στο κόμμα και καλώ να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι. Το μέλλον της χώρας μας είναι συνυφασμένο με τη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» δήλωσε.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως μέχρι να ανακοινωθούν οι επίσημες υποψηφιότητες δεν πρόκειται να ακολουθήσει κανενός είδους ονοματολογία.

«Για τις υποψηφιότητες είναι ακόμη νωρίς. Τη γνώμη μας θα την ζητήσουν και θα την πάρουν σοβαρά υπόψη, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η Νομαρχιακή Επιτροπή δεν μοιράζει υποψηφιότητες. Διευκρινίζω όμως πως μέχρι να κλείσει ο συνδυασμός δε θα μπλέξω σε καμία ονοματολογία. Ότι γίνει θα γίνει μέσα στο κόμμα. Ωστόσο ήμουν ο πρώτος Πρόεδρος ΝΟΔΕ μονοεδρικής που πήρα το λόγο στην Σύνοδο και ζήτησα οι αποφάσεις για τις υποψηφιότητες για τις μονοεδρικές να βγουν κατά προτεραιότητα και πιο νωρίς από τους υπόλοιπους και υπήρξε αποδοχή και συμφωνία» δήλωσε.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment