ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΝΙΑ
Παράταση προθεσμίας για τους δασικούς χάρτες μέχρι 30 Ιουλίου!
02-07-2018 07:45:00

Με νέα ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Δασαρχείο κάνει γνωστό ότι η καταληκτική ημερομηνία για τον έλεγχο στους δασικούς χάρτες είναι η 30ή Ιουλίου και όχι η 30ή Ιουνίου όπως είχε αρχικά γνωστοποιήσει. 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Από την Δ/νση  Δασών Ζακύνθου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 43 παρ.1 του Ν.4546/2018(ΦΕΚ 101/Α’/12.06.2018) η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του αναρτημένου δασικού χάρτη των Τοπικών Κοινοτήτων Αργασίου, Βασιλικού, Καλαμακίου και Παντοκράτορα,  Δήμου Ζακύνθου, ΠΕ Ζακύνθου  παρατείνεται έως τις  31.07. 2018. Η προθεσμία αυτή ισχύει και για τους κατοίκους του εξωτερικού.

Επί τη ευκαιρία ενημερώνουμε τους πολίτες να μην επαναπαυτούν με την παρούσα παράταση και να σπεύσουν προς έλεγχο και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων αναφορικά με το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη άμεσα, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως τις τελευταίες ημέρες όπως έγινε σε άλλα μέρη της χώρας. 

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι στην Δ/νση Δασών Ζακύνθου λειτουργεί Σημείο Υποστήριξης Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ) στελεχωμένο με προσωπικό της υπηρεσίας μας, το οποίο παρέχει ενημέρωση και εξυπηρέτηση καθημερινά σε θέματα δασικών χαρτών σε κάθε ενδιαφερόμενο. Ο αναρτημένος δασικός χάρτης είναι προσβάσιμος για τους πολίτες στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών Χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε. στη διαδρομή, https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx  ή  https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoF1_Page.aspx, και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (http://www.apd-depin.gov.gr).

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment