ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
Κίνημα Αλλαγής: Υπάρχει θέμα με τον Θεοδωράκη και το Ποτάμι στα στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ
29-06-2018 08:15:00

Η Ζάκυνθος δεν συμπεριελήφθη στις 311 περιοχές της χώρας για τις οποίες το Κίνημα Αλλαγής εξέλεξε μέλη των Συντονιστικών Γραμματειών των Τοπικών Οργανώσεων και η συγκρότηση των τοπικών οργάνων του κινήματος για το νησί μας αναμένεται μέσα στο Φθινόπωρο.

Με αφορμή και την πρόσφατη πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε το Κίνημα στο Πνευματικό Κέντρο πριν από λίγες ημέρες παρουσία της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτή κ. Ν. Γιανακκοπούλου, ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής του Κινήματος στη Ζάκυνθο Διονύσης Μποτώνης αναφέρθηκε μιλώντας στον –Ε- τόσο για τις προσπάθειες συγκρότησης του χώρου που συνεχίζονται, όσο και για τους πρόσφατους «τριγμούς» που προκάλεσε η στάση του Ποταμιού για το Μακεδονικό.

«Ο κορμός μας στη Ζάκυνθο μπορεί να είναι το ΠΑΣΟΚ αλλά υπάρχουν και άλλοι φίλοι και σύντροφοι από τη ΔΗΜΑΡ, από το ΠΟΤΑΜΙ κι άλλοι ανένταχτοι προοδευτικοί πολίτες. Στη Ζάκυνθο έχει οριστεί από τα κεντρικά Συντονιστική Επιτροπή και οι διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών θα γίνουν τέλη Σεπτέμβρη, αφού δεν συμμετείχαμε στις διαδικασίες της περασμένης Κυριακής καθώς δεν υπάρχουν τοπικές οργανώσεις» ανέφερε κάνοντας γνωστό πως τις επόμενες ημέρες, αφού συμπληρωθούν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, θα ξεκινήσει η προσπάθεια συγκρότησης των τοπικών οργανώσεων.

Αναφερόμενος στην προσέλευση της πρόσφατης εκδήλωσης ανέφερε πως ήταν ικανοποιητική, αν λάβει κανείς υπόψη του όχι μόνο την συγκυρία, αφού οι περισσότεροι είναι απασχολημένοι στις επιχειρήσεις τους, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει ένα οργανωτικό έλλειμμα στη Ζάκυνθο, όπου δεν υπάρχουν γραφεία, τηλέφωνα επικοινωνίας κτλ.

Αυτό είναι ένα ζήτημα που η τοπική οργάνωση αναμένεται να δει κατά προτεραιότητα ενόψει των διαδικασιών που θα γίνουν το Φθινόπωρο, ενώ ο κ. Μποτώνης σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και την στάση του Στ. Θεοδωράκη ανέφερε:

«Αν ο κ. Θεοδωράκης πείθεται από τις κινήσεις της Κυβέρνησης Συριζα – ΑΝΕΛ, μπορεί να ακολουθήσει. Η γραμμή που χάραξε η Φώφη Γεννηματά είναι αυτό που δεχόμαστε και στηρίζουμε» τόνισε, υποστηρίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ δεν προτίθεται για ακόμη μια φορά να ¨βάλει» πλάτη για πολιτικές που η σημερινή Κυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδο.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment