ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σήμερα το Συλλαλητήριο του ΕΚΖ για τα νέα ….μεταμνημονιακά μέτρα της Κυβέρνησης
14-06-2018 12:00:00

Σήμερα στις 19.30 το βράδυ το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου πραγματοποιεί συλλαλητήριο μπροστά από το Διοικητήριο καταγγέλλοντας τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου Γ. Κωνσταντίνου στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου, θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της «μεταμνημονιακής εποχής», της εξόδου δηλαδή από το Μνημόνιο που «διαφημίζει» η Κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΖ έκανε λόγο για μέτρα που περιλαμβάνουν την «εξαφάνιση» του ΕΚΑΣ, την μείωση του αφορολόγητου, την επιβολή νέων φόρων με την αύξηση του ΕΝΦΙΑ  και την κατακρεούργηση των συντάξεων και της πρόνοιας.

«Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση επιχειρώντας να καλλιεργήσει ψεύτικες ελπίδες στο λαό, «σηκώνει» το ζήτημα των αντιμέτρων. Το βασικό είναι πως και αυτά τα μέτρα, κάθε άλλο παρά πραγματική ανακούφιση προσφέρουν αφού αποτελούν προέκταση της αντιλαϊκής πολιτικής και θα λειτουργήσουν ως μοχλός περαιτέρω ανατροπής δικαιωμάτων» ανέφερε μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας πως στον κατάλογο των μέτρων συμπεριλαμβάνονται και ευκολίες σε σχέση με τους πλειστηριασμούς των κατοικιών.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment