ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ
Στα όριά του έφτασε και ο Λίβας!
14-06-2018 12:20:47

Εργασίες στο γειτονικό οικόπεδο του Λίβα ξεκίνησε ο φορέας της καθαριότητας για να ετοιμάσει εγκαίρως το χώρο να υποδεχτεί τα νέα δέματα με τα απορρίμματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, το διαμορφωμένο οικόπεδο στο Λίβα που λειτουργεί η ενδιάμεση λύση διαχείρισης των απορριμμάτων έχει γεμίσει καθώς τεράστιες ποσότητες έχουν μεταφερθεί εκεί το τελευταίο διάστημα. 

Η τουριστική περίοδος που ξεκίνησε με πολύ καλούς οιωνούς έχει σαν αποτέλεσμα να παράγονται μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών που πρέπει να γίνεται διαλογή και δεματοποίησή τους. 

Ο Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Παναγιώτης Μυλωνάς δήλωσε στον –Ε- εντατικοποιούνται όλες οι εργασίες για να ετοιμαστεί το γειτονικό οικόπεδο των 8 στρεμμάτων που θα δεχτεί τα δέματα. Ο χώρος είναι υπό διαμόρφωση και θα ετοιμαστεί σύντομα αρκεί να μην προκύψουν προβλήματα με τον προϋπολογισμό. 

Ο Δήμος και ο ΦοΔΣΑ χρειάζονται πιστώσεις για τις παρεμβάσεις και για το προσωπικό, αλλά αν δεν εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη διοίκηση η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αύξηση των τελών και η τροποποίηση του προϋπολογισμού θα βρεθούμε σε δεινή θέση. 

Ο Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ βρίσκεται στην Αθήνα για εργασίες συντήρησης στα οχήματα και περισσότερα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες. 

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment