ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ συμμετέχει στην σημερινή κινητοποίηση
14-06-2018 08:00:00

Το Σωματείο των συνταξιούχων του ΙΚΑ Ζακύνθου καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στην αυριανή κινητοποίηση που θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα έξω από το κτίριο της Νομαρχίας για να αντιδράσουν στο νέο πολυνομοσχέδιο. 

Η ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει:

«Αυτοί που θα σχίζανε με ένα άρθρο κ ένα νόμο τα Μνημόνια… φέρνουν νέο  πολυνομοσχέδιο με δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης που περιέχει και καταδικάζει ακόμα παραπέρα τον λαό, εργαζόμενους και συνταξιούχους. Χρέος για Μας, τα Παιδιά και τα Εγγόνια μας να τους Αντιμετωπίσουμε. Να μην επιτρέψουμε να εφαρμοσθεί το νέο αντιλαϊκό αντεργατικό - αντισυνταξιουχικό τερατούργημα.

Έχουμε χορτάσει υποσχέσεις. Η έξοδος «καθαρή» από τα μνημόνια που μάς λένε οι κυβερνώντες είναι μια απάτη. Δεν αφορά το λαό και τις ανάγκες μας, δεν θα φέρει πίσω τις πετσοκομμένες μας συντάξεις, τα φάρμακα που αφαιρέθηκαν από τις λίστες. Δεν θα αποκαταστήσει τα λεηλατημένα μας ταμεία. Δεν θα καλύψει τις απλήρωτες ώρες εργασίας των παιδιών και εγγονιών μας, δεν θα καταργήσει την ένταση της εκμετάλλευσης. Η «καθαρή» έξοδος από τα μνημόνια γίνεται για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων με ακόμα πιο σκληρά μέτρα χωρίς ημερομηνία λήξης για τον λαό».

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment